• header-over-ons.jpg

« Terug

De ideeën – van GOED naar GOUD

Ideeen - van GOED naar GOUD.png12 mei

De tweede fase om met om met elkaar van GOED naar GOUD te gaan is aangebroken. De fase waarin de ideeën worden gebundeld en uitgewerkt worden. In de afgelopen maanden hebben alle collega’s nagedacht over verbeteringen, slimmere processen en efficiënter werken. Er zijn ongeveer 1.700 kansen, ideeën of verbeterpunten naar voren gekomen. Dit komt neer op ongeveer 450 thema’s die we in de komende anderhalf jaar met elkaar gaan uitwerken. Motiverend om te zien dat er ook heel veel goed gaat! 

In de innovatieruimte zijn alle ideeën vanuit de verschillende groepen zichtbaar. Deze ruimte helpt om collega’s te inspireren en motiveren. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve inrichting van deze ruimte. In deze ruimte komt het verhaal van De Vries en Verburg centraal te staan. 

In een later stadium worden ook onze partners en klanten actief betrokken. Meer weten over ons programma van GOED naar GOUD, zie de artikelenreeks: Het VerhaalHet Vervoer, Interactie in het groen en Medewerkersbijeenkomst!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven