• header-over-ons.jpg

Hallo. 
Wij zijn De Vries en Verburg

Wie we zijn, is wat we maken.
Of het nu een innovatief kantoorpand, een duurzaam woongebouw of een nieuw distributiecentrum is, iets ontwikkelen of bouwen staat nooit op zichzelf. Het is deel van een groter verhaal. Van ‘meegaan met de tijd’ of ‘durven de volgende stap te zetten’. Dat is waar wij zien dat ons werk het best tot zijn recht komt. Anderen in staat stellen om te groeien, dat is ons verhaal.

Wie we zijn, is hoe we dat maken.
Want wij halen plezier uit het onmogelijke voor elkaar krijgen. Het net even verder gaan dan wordt gevraagd en alles tot in de puntjes verzorgen. Wij geloven namelijk in langetermijnrelaties. Werken bij De Vries en Verburg is: ‘niet zeuren, maar doen’, werken met passie en ‘afspraak is afspraak’. Het is: hart voor het vak, vakmanschap en samen werken aan iets moois. Wij geloven in het opbouwende karakter van ons team: gedreven, eerlijk en betrokken. Van generatie op generatie.

Wie we zijn, is waarom we iets maken.
Wij geloven in de verantwoordelijkheid die wij hebben voor onze naasten en de wereld. Onze keuzes beïnvloeden de manier waarop wij, en onze kinderen, leven, wonen en werken. In een tijd van ‘stilstand is achteruitgang’ willen wij mensen in beweging brengen door het werk dat we doen. Door hoe we dat werk doen en door de mensen die we zijn. Zodat zij die beweging weer doorgeven aan anderen.

"Wij bouwen OP KARAKTER."

SAMEN bouwen op karakter

Wij bouwen op ons karakter, maar ook op het karakter van onze partners en opdrachtgevers. Ontwikkelen, bouwen en onderhouden doe je immers niet alleen.

Goede relaties zijn gebouwd op vertrouwen, want je kunt alleen samenwerken als je weet wat je aan elkaar hebt.

Wij vinden het belangrijk dat we betrokken zijn bij onze partners. Want samenwerken is niet 'ieder voor zich', maar samen elkaars belangen behartigen.

Van de bouwplaats tot het kantoor, we zijn allemaal gedreven en hebben liefde voor ons vak. Daarom gaan we altijd tot het uiterste.

Onze partners zijn onze kracht. Want als iedereen kan doen waar hij goed in is, volgt het mooiste resultaat.

Bouw je met ons mee?

van GOED naar GOUD

Het is onze ambitie om samen met onze medewerkers en partners onze klanten volledig te ontzorgen. Aan het begin van dit jaar is daarom het project van GOED naar GOUD gelanceerd. In de komende twee jaren gaan wij daadwerkelijk aan de slag om van GOED naar GOUD te gaan!

Hierbij betrekken we actief al onze medewerkers en partners en in een later stadium ook onze klanten. In dit programma willen we iedereen uitdagen te komen met ideeën en innovaties die bijdragen aan onder andere meer werkplezier, een verdere verbetering van de onderlinge samenwerking, slimmere processen efficiënter werken, met als uiteindelijk doel een nog hogere waardering vanuit onze opdrachtgevers en andere stakeholders.

innovatie-van-goed-naar-goud-de-vries-en-verburg.jpg

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven