• header-over-ons.jpg

« Terug

Het Verhaal – van GOED naar GOUD

Van_Goed_Naar_Goud_1.2.png14 feb

Het is onze ambitie om samen met onze medewerkers en partners onze klanten volledig te ontzorgen. Aan het begin van dit jaar is daarom het project van GOED naar GOUD gelanceerd. In de komende twee jaren gaan wij daadwerkelijk aan de slag om van GOED naar GOUD te gaan! Hierbij betrekken we actief al onze medewerkers en partners en in een later stadium ook onze klanten. In dit programma willen we iedereen uitdagen te komen met ideeën en innovaties die bijdragen aan onder andere meer werkplezier, een verdere verbetering van de onderlinge samenwerking, slimmere processen efficiënter werken, met als uiteindelijk doel een nog hogere waardering vanuit onze opdrachtgevers en andere stakeholders. 

Deze ambitie is gevisualiseerd in de praatplaat “Het Verhaal – van GOED naar GOUD”. Met onze medewerkers en partners gaan we intensief ‘op weg’ om samen nog beter en meer te innoveren. Meedenken, meepraten, meebeslissen en meedoen is cruciaal te komen tot ideeën en innovaties.  

We nodigen u uit onze praatplaat te bekijken. Een praatplaat zegt meer dan duizend woorden. In de komende periode nemen wij u graag mee in ons proces van GOED naar GOUD!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven