• vlieland-2018_062_28917439108_o.jpg

Over ons

De ontstaansgeschiedenis van de drie bedrijven van De Vries en Verburg vangt aan in 1985. Hieronder ziet u de tijdlijn met de belangrijkste gebeurtenissen uit de geschiedenis van De Vries en Verburg en onze organisatiestructuur:

DVV_Tijdlijn vanaf 1985

DVV_Organisatiestructuur 2018

Leer ons kennen ››

De toekomst

Wij geloven dat onze keuzes van vandaag een fundamentele invloed hebben op de manier hoe wij - en onze kinderen - in de toekomst wonen, werken en leven. De leefsituatie op aarde verslechtert en de grondstoffen raken op. Ons streven is eraan bij te dragen dat de aarde ook voor de toekomstige generatie leefbaar blijft. Daarom passen wij bewust duurzame oplossingen toe bij onze projecten. Dit doen we ook door structureel te investeren in mensen, kennis, innovatie en ICT.

Visie

Samen met onze medewerkers en partners, ontzorgen wij onze klanten volledig. Wij willen niet de grootste, maar wel de best gewaardeerde en meest voortvarende en duurzame partner in ontwikkelen en bouwen van Nederland zijn.

Deze visie brengen wij in praktijk door naar onze medewerkers toe een inspirerende en dynamische werkgever te zijn. Wij binden hen aan ons door uitdagende projecten te realiseren met goede arbeidsvoorwaarden. In deze projecten kunnen zij hun expertise en liefde voor het vak en ondernemerschap leggen.

Leer ons kennen ››

Missie

Via een directe en open dialoog ontwikkelen wij met onze klanten en partners toekomstbestendige gebouwen. Aan de hand van de volgende waarden streven wij ernaar dit te bereiken:

 • Betrokken: 
  Wij ontzorgen u volledig wat betreft uw huisvestingsvraag. Van ontwikkelen en bouwen tot meerjarig onderhoud. Samen met u en onze partners maken wij ons projectvoorstel inzichtelijk en realiseren deze conform gemaakte afspraken. Zo streven we ernaar een waardevolle relatie op te bouwen.

 • Veilig: 
  Onze medewerkers en die van onze partners zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom zijn veiligheid en gezonde arbeidsomstandigheden absolute basisvoorwaarden om goed te kunnen werken. 

 • Kwaliteit: 
  Onze hoge kwaliteit is terug te zien in onze mensen, processen, materialen en daarmee in de gebouwen die wij realiseren. 
 • Team:
  Wij kunnen alleen succesvol zijn door samen te werken in teamverband en onze passie voor het realiseren van bouwprojecten te delen. Zo streven we tot de beste oplossing te komen. 

 • Duurzaam: 
  Wij zijn ons bewust van ons rentmeesterschap van de aarde. Naast ontwikkelen en bouwen bieden wij daarom meerjarig service en onderhoud aan. Daarnaast zoeken wij naar duurzame en toekomstgerichte oplossingen. Wij beogen hiermee dat de aarde leefbaar blijft voor de toekomstige generatie. 

 • Voortvarend met daadkracht: 
  Vanaf de oprichting in 1985 zijn wij voortvarend en daadkrachtig in onze manier van werken. Wij werken op basis van no-nonsense en de herkenbare poldermentaliteit.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook een groot onderdeel van onze missie. Verburg Charity Foundation is hier een onderdeel van.

Lees meer ››

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven