• header-over-ons.jpg

« Terug

Interactie in het groen - van GOED naar GOUD

Artikel Interactie groen.png18 mrt

De beste ideeën komen vaak buiten je eigen werkomgeving in je op. Bijvoorbeeld onderweg naar huis of tijdens het hardlopen. Onbewuste denkprocessen zijn vele malen krachtiger dan bewuste denkprocessen. Rust, ruimte en natuur zijn belangrijke ingrediënten. Stolwijk is het centrum van het Groene Hart en heeft deze ingrediënten.  

In de afgelopen weken is hard gewerkt om de schapenweide achter ons kantoor in te richten als creatieve omgeving. Er zijn schaftketen geplaatst, een authentieke pipowagen en bij mooi weer kunnen de picknicktafels tussen de fruitbomen worden gebruikt. De houtsnipperspaden beelden de reis uit van GOED naar GOUD. In deze inspirerende omgeving worden de laatste interactieve sessies gehouden. 

Het thema van GOED naar GOUD is aan het begin van dit jaar gelanceerd. Onze ruim 200 medewerkers gaan aan de slag om hun creativiteit te activeren op de werkvloer. Ideeën worden vanuit de hele organisatie verzameld. In de komende twee jaren worden deze ideeën uitgewerkt om met elkaar van GOED naar GOUD te gaan! Meer weten over ons programma van GOED naar GOUD? Klik dan hier voor het artikel Het Verhaal.  

Onbewuste denkprocessen zijn vele malen krachtiger dan bewuste denkprocessen. Rust, ruimte en natuur zijn belangrijke ingrediënten. De creatieve inrichting van de schapenweiachter ons kantoor is een inspirerende omgeving om onze collega’s te stimuleren om met goede ideeën te komen. Samen van GOED naar GOUD!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven