• Header Duurzaam.JPG

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij zijn ons bewust van ons rentmeesterschap van deze aarde en de eindigheid van de grondstoffen die wij gebruiken. Daarom zoeken wij naar duurzame en toekomstgerichte oplossingen. Wij bieden bijvoorbeeld, naast de bouw, meerjarig service en onderhoud aan.

Daarnaast zijn wij betrokken bij onze samenleving en onze medemensen. Dit geven wij vorm door het ondersteunen van de charitatieve projecten van Verburg Charity Foundation.

Duurzame en toekomstgerichte oplossingen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vertaalt zich in onze manier van werken. Wij streven ernaar een toonaangevende en voortvarende marktpartij te zijn door onze verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst.

Wij zijn aangesloten bij zowel landelijke als regionale organisaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Voorbeelden hiervan zijn: Nederland CO2 Neutraal, WaardZaam, Duurzaam Gebouwd, Dutch Green Building Council, Forest Stewardship Counsil® (FSC®) en MVO Prestatieladder.

Bekijk onze projecten ››

Verburg Charity Foundation

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vertaalt zich ook in oog hebben voor onze medemens. De Vries en Verburg vindt dat ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand dienen te gaan. Ook bedrijven mogen het armoedeprobleem niet naast zich neerleggen.

Daarom ondersteunen wij diverse projecten van Verburg Charity Foundation op het gebied van onderwijs, werkgelegenheid en gezondheidszorg om onze minderbedeelde medemens in Afrika een hoopvolle toekomst te bieden.

Verburg Charity Foundation wil vanuit een christelijke levensovertuiging invulling geven aan het maatschappelijk en betrokken ondernemen van De Vries en Verburg.

Duurzaamheid

Waar 'groen' een aantal jaren geleden nog vooral werd ingezet als PR-tool, is duurzaamheid inmiddels een basisvereiste geworden om je een volwaardig partner in de bouwwereld te mogen noemen. Opdrachtgevers en marktpartijen stellen eisen ten aanzien van certificeringen bij de selectie voor deelname aan projecten. Wij omarmen deze ontwikkeling van harte. De Vries en Verburg zou De Vries en Verburg niet zijn als wij hier niet onze eigen conclusies aan zouden verbinden.

Daarnaast participeren wij in regionale en landelijke samenwerkingsverbanden:

Periodieke rapportages:

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven