• header-duurzaamheid.jpg

Bouwen

De Vries en Verburg heeft de afgelopen decennia mooie en uiteenlopende projecten gerealiseerd. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en de woningbouw.

Bouwen betekent voor ons meer dan gebouwen realiseren. Het omvat ook een duurzame relatie met onze klanten.

Wij waarborgen de continuïteit van ons bedrijf door in diverse sectoren actief te zijn. Bij elk project stellen wij hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

Samen met u streven wij ernaar de mooiste projecten te realiseren en tot de beste oplossing te komen. Daarom komen wij te allen tijde onze afspraken na en hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact.  

BEKIJK ONZE PROJECTEN ››

Fullservice

Voor ons is het van onschatbare waarde dat onze klanten tevreden zijn én dat zij geen omkijken hebben ten aanzien van het betreffende project.

Wij beogen een fullservice-aanpak van het totale huisvestingsproces: vanaf projectinitiatief tot en met het beheer. Om u als klant in de volle breedte van dienst te kunnen zijn, hebben wij ontwikkelaars in dienst die vanaf de initiatieffase met u meedenken. Het fullservice concept kunnen wij u in delen of als geheel aanbieden. Alles met als doel u te ontzorgen!

Kwaliteit

In iedere fase van een bouwproject stellen wij de juiste vragen.

  • Hoe realiseren wij een gebouw dat bijdraagt aan een gezond leef- en/of werkklimaat?
  • Hoe gebruiken wij onze materialen en energie op een juiste en duurzame manier?
  • Wat zijn de onderhoudskosten in de toekomst?

Wij vinden de antwoorden door voortvarend en daadkrachtig te werk te gaan. Onze kwaliteit komt terug in onze mensen, processen, materialen en daarmee de gebouwen die wij realiseren.

Veilige en gezonde arbeidsomstandigheden

De wijze waarop wij ontwikkelen en bouwen heeft eveneens een aandeel in de efficiënte en effectieve aanpak die wij nastreven. Onze medewerkers werken namelijk onder veilige en gezonde arbeidsomstandigheden.

Dit heeft erin geresulteerd dat het ziekteverzuim in de afgelopen jaren onder de twee procent ligt, een buitengewoon laag percentage. De referentie bij vergelijkbare bedrijven is vijf procent.

Dit stemt tot dankbaarheid en zorgt voor continuïteit binnen onze onderneming. Op deze manier zijn wij in staat in hoog tempo kwalitatief uitstekende projecten te realiseren.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven