• header-over-ons.jpg

« Terug

Medewerkersbijeenkomst - van GOED naar GOUD

Medewerkersbijeenkomst.png14 apr

Tijdens de medewerkersbijeenkomst op vrijdag 8 april kregen onze collega’s een statusupdate van het programma van GOED naar GOUD. In dit programma worden collega’s uitgedaagd om te komen met ideeën en innovaties. Wij vinden het belangrijk om met elkaar de tijd nemen om na te denken over verbeteringen, slimmere processen en efficiënter werken.In de komende periode komt de focus te liggen op het managen van de ideeën. Er worden zomaar 800 ideeën verwacht. De vraag: “Wat gebeurt er precies met mijn idee? leeft breed.  

Bob Muntjewerff van de Creativity Club stelde Henk Aantjes, algemeen directeur van De Vries en Verburg, op de proef met de van GOED naar GOUD-quiz. Henk motiveerde dat we zoveel mogelijk ideeën gaan implementeren om de organisatie te blijven verbeteren. Het is belangrijk om onze marktpositie te blijven versterken, te werken aan continuïteit, maar vooral inzetten op slimmer en efficiënter werken, daardoor neemt het werkplezier toe! Dit leidt uiteindelijk tot een hogere waardering vanuit onze opdrachtgevers. 

In de komende twee jaren worden deze ideeën uitgewerkt om met elkaar van GOED naar GOUD te gaan! In een later stadium worden ook onze partners en klanten actief betrokken. Meer weten over ons programma van GOED naar GOUD, zie de artikelenreeks: Het Verhaal, Het Vervoer en Interactie in het groen!

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven