Sluit navigatie

Service en Onderhoud

De Vries en Verburg ontzorgt haar klanten volledig door de verantwoordelijkheid voor service en onderhoud op zich te nemen.

U kunt bij ons terecht voor renovaties, uitbreidingen, planmatig en mutatieonderhoud, klusbusactiviteiten en het technische beheer van uw vastgoed.

Daarnaast kunt u er eveneens voor kiezen het correctief onderhoud af te kopen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Vervolgens worden deze werkzaamheden door ons ingepland en uitgevoerd. Periodiek evalueren wij met u de gang van zaken en slijpen onze dienstverlening, indien nodig, bij. 

Dankzij onze vakbekwame, flexibele en servicegerichte medewerkers zijn we in staat kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Download de brochure

Wij staan altijd voor u klaar

Service en onderhoud gaat bij ons verder dan 24 uur per dag bereikbaar zijn. Persoonlijke aandacht vinden wij van cruciaal belang.

Daarom krijgt u één vaste contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen.

Of het nu gaat om het afstellen van een klemmende deur, het verplaatsen van binnenwanden, het uitvoeren en begeleiden van preventief onderhoud of een complete renovatie; wij staan altijd voor u klaar.

Service- en Onderhoudscontract

Om u volledig te ontzorgen, bieden wij u een service- en onderhoudscontract, zodat wij het gebouwonderhoud gestructureerd voor u kunnen uitvoeren.

Samen bepalen wij de inhoud en de looptijd van het contract, die varieert van één tot vijfentwintig jaar. De inhoud kan uiteenlopen van bouwkundig, installatietechnisch tot facilitair onderhoud.

Transparante fullservice-aanpak

Wat betreft service en onderhoud beogen wij een transparante fullservice-aanpak. Dit wil zeggen dat de offertes van de onderhoudspartners één-op-één met u worden overlegd.

Door het opstellen van een gespecificeerd meerjarenonderhoudsplan weet u per onderdeel wat de kosten inhouden. Dit plan evalueren wij periodiek met u en wij slijpen het, indien nodig, bij.

Bekijk nu ons Jaarverslag!

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven