• Header - Innovatie

Thema's waarin wij innovatief zijn

Innovatie

De bouw staat bekend als conservatief en traditioneel, wat ons betreft niet helemaal terecht. Inderdaad…, bouwbedrijven lijken niet te vergelijken met hightech organisaties; maar schijn bedriegt. Onze projecten realiseren we samen met innovatieve partners. Deze organisaties importeren innovatieve producten en de nieuwste technieken in onze projecten. Door deze samenwerkingen kan De Vries en Verburg mee op het hoogste niveau. Innovatie staat hoog op de agenda en is geïntegreerd in onze bedrijfsvoering met als doel om nog meer plezier te beleven aan ons vak. Door deze toegevoegde waarde blijven we onze klanten verrassen.

Innovatie is een breed begrip met veel verschillende betekenissen. Innovatie betekent letterlijk 'het invoeren van iets nieuws'. Innovatie is niet zomaar een leuk idee, het moet gaan om de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk in de organisatie worden toegepast. Vaak wordt innovatie geassocieerd met het ontwikkelen van nieuwe producten. Fabrieken worden gebouwd om innovatieve concepten en producten op de markt te brengen.

Biopartner-2682

Kansen

Wij zien vooral veel kansen in proces innovatie en sociale innovatie. Dit doen wij door de kracht en ervaring van onze collega’s te gebruiken om met kleine stappen het werk efficiënter en beter te maken waardoor werkplezier in ons mooie vak toeneemt.

De interactie tussen mensen is van cruciaal belang om te komen tot een innovatie. Dit is de reden dat 75% van alle productinnovaties voortkomt uit sociale innovatie. Innovatie zien wij niet alleen als het bedenken van iets heel nieuws maar het combineren van bestaande kennis en ideeën.

Onze collega’s hebben niet alleen diepgaande kennis over onze interne processen, maar ook over het toepassen van nieuwe en innovatieve concepten en producten in uw projecten.

"Wij zijn er niet alleen van overtuigd dat innovatie bijdraagt aan de continuïteit van de organisatie,
maar ook zorgt voor nog meer werkplezier in ons mooie vak."

Laatste nieuws over innovatie

Nieuws met label 'INNOVATIE / Innovatieve producten'

Bekijk nieuws zonder te selecteren op label

Innovatieve producten in beeld

Innovatieve producten in beeld - NIEUWS.jpg20 mei In onze materialenbibliotheek zijn veel innovatieve materialen en producten verzameld. Deze materialenbibliotheek is ontwikkeld om de nieuwste, de beste en de meest innovatieve producten in nieuwe... lees verder
Labels
Algemeen nieuws
INNOVATIE / Algemeen
INNOVATIE / Innovatieve producten

Product in beeld | PCM Koelen met zout

product-in-beeld-pcm-de-vries-en-verburg.jpg28 jul Een koelmethode die al eeuwen oud is, maar de laatste jaren in steeds meer varianten op de markt gebracht. Dit is de meest duurzame en energiezuinige oplossing voor het koelen van ruimten. PCM is ... lees verder
Labels
INNOVATIE / Innovatieve producten

Product in beeld | Zon-aggregaten

product-in-beeld-zon-agregaat-de-vries-en-verburg.jpg28 jul Een mooi voorbeeld van een innovatief product zijn zon-aggregaten. In het project The Bay in Breda hebben we dit mooie product voor het eerst toegepast. Zon-aggregaten reduceren het verbruik van ... lees verder
Labels
INNOVATIE / Innovatieve producten

Mooie windenergie bij De Vries en Verburg

DVV - Windwokkels-4841.jpg23 jul Afgelopen week hebben wij 8 Windwokkels geïnstalleerd! Hiermee geven wij invulling aan ons streven naar een duurzame en lokale energieopwekking. De Windwokkel is ontwikkeld door Green Hybrids en ... lees verder
Labels
Algemeen nieuws
INNOVATIE / Innovatieve producten

Innovatie

Heeft u:

  • een goed idee om onze dienstverlening te verbeteren?
  • een innovatief product of concept?
  • een algemene suggestie?
harry-stolk-de-vries-en-verburg
Harry Stolk, Innovatiemanager

Gebruik dan het contactformulier om uw suggestie met ons te delen.

Suggesties zijn van harte welkom en worden serieus genomen, wij zullen uw suggestie zorgvuldig controleren en indien nodig, nemen wij contact met u op.

Algemene vragen

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Neem contact op ››

Suggestie

Heeft u een tip, innovatief product of concept wat u met ons wilt delen? Vul dan het formulier in.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven