• header-over-ons.jpg

« Terug

Innovatieve producten in beeld

Innovatieve producten in beeld.jpg20 mei

In onze materialenbibliotheek zijn veel innovatieve materialen en producten verzameld. Deze materialenbibliotheek is ontwikkeld om de nieuwste, de beste en de meest innovatieve producten in nieuwe projecten toe te passen. Hiermee blijven we onze opdrachtgevers inspireren.  

In samenwerking met diverse leveranciers is een aantal van deze innovaties in onze innovatieruimte in beeld gebracht. We gaan er samen voor om onze klanten en collega's te inspireren en motiveren om innovatieve producten te implementeren in onze projecten.

Graphenstone - Ecosphere Circulaire en ecologische binnenmuurverf voor een gezonde en schone leefomgeving. Dit is een 100% natuurlijk product wat wordt verkregen uit afvalstoffen vanuit verbrandingsovens.  

Met de Finnjoist I-liggers van MetsäWood komt het bouwen in hout in een stroomversnelling. Met deze houten profielen kunnen grote overspanningen worden bereikt met een gering eigen gewicht. 

ClickBrick Pure is het eerste volledig circulaire gevelsysteem. Wienerberger heeft dit systeem ontwikkeld om een traditioneel gevelbeeld te ontwerpen met revolutionair gevelsysteem. 

StoneCycling maakt bakstenen van reststromen, het WasteBasesdBrick. Deze baksteen bestaat uit minimaal 60% aan reststromen. Door het toepassen van 1m2 krijgt 91 kg afval een nieuwe hoogwaardige bestemming. 

Icell isolatie van oude kranten. Een mooi product waarbij van reststromen een nieuw hoogwaardig materiaal wordt gemaakt. 

Delft Green Curing van NGCM Compound is 100% biologisch. Deze Curing Compound beschermd betonoppervlakten.  

Het Envelon gevelszonnepaneel is ontworpen als frameloze glasmodule in gevels met een mat oppervlak. 

Gramitherm is een natuurlijk isolatiepaneel, gemaakt van grasvezels. Een natuurlijke oplossing voor het isoleren van gebouwen. Het gras is afkomstig van maaisel uit natuurgebieden en bermen. 

De tegels van Mosa zijn Creadle to Creadle Gold  gecertificeerd. 33% van de grondstof komt van een gerecycled materiaal. De tegelresten worden teruggenomen. 

MagnaDense van LKAB Minerals is een toeslagmateriaal voor in beton. Het mineraal magnetiet verhoogd de massa en de dichtheid van beton waardoor betonwanden dunner uitgevoerd kunnen worden. 

De Climalife betondakpannen van Nelskamp absorberen stikstofdioxide van uitlaatgassen. Door de unieke toplaag ontstaat er een chemische reactie. De dakpannen worden schoongespoeld door regenwater. 

PCM van Orange Climate staat voor Phase Change Materials. In dit element wordt warmte opgeslagen waardoor de ruimtetemperatuur tussen de 21° en 23° blijft. In de nacht wordt het paneel gekoeld met buitenlucht.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven