• Header - Innovatie

Thema's waarin wij innovatief zijn

Innovatie

De bouw staat bekend als conservatief en traditioneel, wat ons betreft niet helemaal terecht. Inderdaad…, bouwbedrijven lijken niet te vergelijken met hightech organisaties; maar schijn bedriegt. Onze projecten realiseren we samen met innovatieve partners. Deze organisaties importeren innovatieve producten en de nieuwste technieken in onze projecten. Door deze samenwerkingen kan De Vries en Verburg mee op het hoogste niveau. Innovatie staat hoog op de agenda en is geïntegreerd in onze bedrijfsvoering met als doel om nog meer plezier te beleven aan ons vak. Door deze toegevoegde waarde blijven we onze klanten verrassen.

Innovatie is een breed begrip met veel verschillende betekenissen. Innovatie betekent letterlijk 'het invoeren van iets nieuws'. Innovatie is niet zomaar een leuk idee, het moet gaan om de ontwikkeling van ideeën die daadwerkelijk in de organisatie worden toegepast. Vaak wordt innovatie geassocieerd met het ontwikkelen van nieuwe producten. Fabrieken worden gebouwd om innovatieve concepten en producten op de markt te brengen.

Biopartner-2682

Kansen

Wij zien vooral veel kansen in proces innovatie en sociale innovatie. Dit doen wij door de kracht en ervaring van onze collega’s te gebruiken om met kleine stappen het werk efficiënter en beter te maken waardoor werkplezier in ons mooie vak toeneemt.

De interactie tussen mensen is van cruciaal belang om te komen tot een innovatie. Dit is de reden dat 75% van alle productinnovaties voortkomt uit sociale innovatie. Innovatie zien wij niet alleen als het bedenken van iets heel nieuws maar het combineren van bestaande kennis en ideeën.

Onze collega’s hebben niet alleen diepgaande kennis over onze interne processen, maar ook over het toepassen van nieuwe en innovatieve concepten en producten in uw projecten.

"Wij zijn er niet alleen van overtuigd dat innovatie bijdraagt aan de continuïteit van de organisatie,
maar ook zorgt voor nog meer werkplezier in ons mooie vak."

Laatste nieuws over innovatie

Nieuws met label 'INNOVATIE / Samenwerkingen en ontwikkelingen'

Bekijk nieuws zonder te selecteren op label

Beelen NEXT en De Vries en Verburg ontwikkelen samen afvalloze bouwplaats

Beelen NEXT.jpg12 nov De afvalvrije bouwplaats wordt door Beelen.nl uiterst serieus genomen. Niet voor niets staan duurzaamheid en circulariteit hoog in het vaandel bij deze onderneming, die zich in ruim 25 jaar ... lees verder
Labels
Algemeen nieuws
INNOVATIE / Samenwerkingen en ontwikkelingen

Interactie op afdelingen

solibro-innovatie-de-vries-en-verburg.jpg28 jul Sociale innovatie wordt binnen De Vries en Verburg onder andere vormgegeven door interactie op afdelingen te stimuleren. Onze collega’s hebben diepgaande kennis over interne processen en kunnen ... lees verder
Labels
INNOVATIE / Samenwerkingen en ontwikkelingen

Vermenigvuldigen door te delen

Groothuis.jfif28 jul “Als je snel wilt gaan, ga je alleen. Als je verder wilt gaan, ga je samen.” Zo luidt een bekend Afrikaans gezegde. We kunnen ontzettend veel zelf ontwikkelen en realiseren. Maar wie gluurt er ... lees verder
Labels
INNOVATIE / Samenwerkingen en ontwikkelingen

Innovatie

Heeft u:

  • een goed idee om onze dienstverlening te verbeteren?
  • een innovatief product of concept?
  • een algemene suggestie?
harry-stolk-de-vries-en-verburg
Harry Stolk, Innovatiemanager

Gebruik dan het contactformulier om uw suggestie met ons te delen.

Suggesties zijn van harte welkom en worden serieus genomen, wij zullen uw suggestie zorgvuldig controleren en indien nodig, nemen wij contact met u op.

Algemene vragen

Voor algemene vragen en/of opmerkingen kunt u via onderstaande knop contact met ons opnemen.

Neem contact op ››

Suggestie

Heeft u een tip, innovatief product of concept wat u met ons wilt delen? Vul dan het formulier in.

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven