Referentie: M. de Koning Autobedrijven

M. de Koning Autobedrijven is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar als Audi en Volkswagen autobedrijf bestaat in de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam. Met ruim 150 gemotiveerde professionals is M. de Koning Autobedrijven één van de grotere dealergroepen in de regio. Kenmerkend voor M. de Koning is persoonlijke aandacht, zorgvuldigheid en kwaliteit. Wij werken samen aan één gezamenlijk doel: zorgeloze mobiliteit voor onze klanten.

De relatie tussen M. de Koning Autobedrijven en De Vries en Verburg gaat bijna 25 jaar terug. Die begon met de aanschaf van nieuwe vervoermiddelen voor De Vries en Verburg en zij groeiden uiteindelijk uit tot één van onze grootste klanten. De relatie kreeg een wederkerig aspect: De Vries en Verburg wordt ingeschakeld als wij bouw- of verbouwingsplannen ten uitvoer willen laten brengen. Het begon met een kleine verbouwing van de Audi-showroom. Daarna kreeg een bedrijfspand in Krimpen aan den IJssel een complete make-over, hierop volgend werd onze voormalige garage aan de Parkzoom in Krimpen aan den IJssel verkocht aan Burgland Projectontwikkeling, die er een mooi appartement gebouw heeft gerealiseerd. Er volgden nog een grondige verbouwing van het schadebedrijf, de uitbreiding van de Audi vestiging met een moderne werkplaats en als laatste de revitalisatie en uitbreiding van de Volkswagen showroom in Capelle aan den IJssel.

Gedeelde nuchterheid

De keuze om iedere keer opnieuw voor De Vries en Verburg te kiezen, was puur op relatie. Wij hechten aan langdurige, duurzame relaties en zoeken de klant bij het werk. Onze wederzijdse relatie is zakelijk, maar wel reëel. Kenmerkend voor onze samenwerking is dezelfde bedrijfs mentaliteit: innovatief en nuchter. Onze gezamenlijke nuchterheid zal ongetwijfeld, geworteld in de Krimpenerwaard, met onze polder mentaliteit te maken hebben. Het arbeidsethos binnen onze bedrijven komt overeen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop. Als je al deze ‘karaktereigenschappen’ bij elkaar optelt, is het niet verwonderlijk dat onze ondernemingen het goed met elkaar kunnen vinden.

Wim de Koning

Meer referenties

“Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop”

LEES MEER ››

“Punten worden snel opgepakt en doeltreffend afgehandeld”

- Dick van Weenen, BluePrint Automation

LEES MEER ››

“Meedenken om samen tot een optimaal product te komen”

- Aart Jan Verdoold, GREEN Real Estate

LEES MEER ››

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven