Referentie: Green Real Estate

De relatie tussen GREEN Real Estate en De Vries en Verburg dateert al van meer dan tien jaar terug. We realiseerden samen de GoStores en de Riddervelden in Gouda, MORE en Maria Montessoristraat in Amsterdam, de centrumontwikkeling in Lopik en de herontwikkeling van het voormalige Connexxion kantoor in Boskoop tot Arbeidsmigrantenhotel.

Voor de bouw van ParqGreen zochten we een aannemer die om kon gaan met de drassige veengrond in Reeuwijk. Dan zoek je een partij uit de regio, iemand die de grondstructuur goed kent; in veen graaf je bijvoorbeeld niet zomaar kelderbakken uit. De Vries en Verburg zit in Stolwijk waar het ook heel drassig is. Sterker nog, daar kom ik zelf ook vandaan; we zijn uit dezelfde klei getrokken.

Wat het bedrijf kenmerkt is dat ze altijd op een goede manier meedenken om samen tot een optimaal product te komen. We hebben dezelfde mentaliteit: een gezonde Calvinistische werkhouding, beide benen op de grond en op het moment dat er een hobbel is, proberen die met elkaar op te lossen. Dat is wel de grootste gemene deler in de relatie.

Of dat betekent dat de samenwerking aan ParqGreen altijd even soepel verliep? Zeker niet. Ons doel was de kwaliteit hoog houden. De vraag aan de aannemer is dan om dat voor hetzelfde budget te doen. Dat kan natuurlijk niet altijd en daar heb je dan strijd over. Door slim naar het product te kijken, konden we wel aanpassingen doen die niet ten koste gingen van de kwaliteit. Zonder wrijving geen glans zullen we maar zeggen. We zijn gecommitteerd aan elkaar, maar het is geen gedwongen winkelnering. Daardoor houd je elkaar ook scherp. Volgens mij is dat de basis voor de goede, jarenlange relatie die GREEN heeft met De Vries en Verburg.

Aart Jan Verdoold
Algemeen directeur

Meer referenties

“Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop”

LEES MEER ››

“Punten worden snel opgepakt en doeltreffend afgehandeld”

- Dick van Weenen, BluePrint Automation

LEES MEER ››

“Meedenken om samen tot een optimaal product te komen”

- Aart Jan Verdoold, GREEN Real Estate

LEES MEER ››

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven