Referentie: BluePrint Automation

BluePrint Automation (BPA) groeit en moest wederom op zoek gaan naar een nieuwe locatie. Een locatie waar dit maal wel uitbreidingsmogelijkheden zijn. Na een gedegen onderzoek naar locatiemogelijkheden hebben wij dit toch in Woerden zelf gevonden, wat ook onze voorkeur had. BPA heeft daar in totaal 42.870 m² aangekocht. Gestart is met een gebouw van 13.000 m² bruto vloeroppervlakte, met een maximale bebouwingsmogelijkheid van 27.000 m². Er is door ons met de HD-Groep uit Rotterdam een onderzoek gestart naar de mogelijkheden betreft de locatie en de invulling daarvan. Architect Martijn Verhagen heeft onze wensen verwerkt in een plan. Na een aantal aanpassingen hebben wij dit plan voorgelegd aan een aantal aannemers, bouwbedrijven.

Na een aantal besprekingen is door BPA besloten om met De Vries en Verburg te gaan samen werken. We worden daarbij begeleid door SAM (Stichting Advies Metaal), vanwege het bestemmingsplan wat wij in overleg met de gemeente zelf hebben geschreven. Ook word ik ondersteund door SAM bij de bouwbegeleiding, vergunningsaanvragen en subsidies. Door deze aanpak werkt alles vijf maal beter. We zijn nu aardig op weg en de samenwerking met de projectmanager, werkvoorbereider en uitvoerder zijn zeer goed. We hebben open lijnen en makkelijke discussies. Punten worden snel opgepakt en doeltreffend afgehandeld. Er is ruimte voor overleg en discussie. BPA hanteert een strakke planning en daar wordt direct door De Vries en Verburg op geanticipeerd. Samen houden we deze vast. De bouwvergaderingen die ik bijwoon samen met de installateurs zijn kort en duidelijk. Men luistert naar elkaar en aan deze gevolgde werkwijze en houding zie je duidelijk dat de keuze voor De Vries en Verburg de juiste is.

De nieuwbouw is nog niet voltooid, maar door op deze manier van werken en met elkaar omgaan zie ik het eindresultaat positief tegemoet.

Realisatie fase 1 zal begin 2017 een feit zijn. Fase 2 zal zoals het er nu uitziet geen jaren op zich laten wachten.

Een nieuwbouw om met z’n allen trots op te zijn.

Dick van Weenen
Purchase Manager

Meer referenties

“Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop”

LEES MEER ››

“Punten worden snel opgepakt en doeltreffend afgehandeld”

- Dick van Weenen, BluePrint Automation

LEES MEER ››

“Meedenken om samen tot een optimaal product te komen”

- Aart Jan Verdoold, GREEN Real Estate

LEES MEER ››

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven