Referentie: Albert Heijn

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland en bestaat 130 jaar. In 1887 nam Albert Heijn de kruidenierswinkel van zijn vader in Oostzaan over. Deze winkel bestaat nog steeds en is te vinden op de Zaanse Schans. Inmiddels is Albert Heijn behoorlijk gegroeid. Het bedrijf heeft 925 winkels en klanten kunnen hun boodschappen online doen. De missie van Albert Heijn is: alle ingrediënten voor een beter leven, voor iedereen. De focus ligt daarbij op de klant, zowel in de winkel als online. Om koploper te kunnen blijven investeert Albert Heijn de komende jaren veel in logistiek. Op deze manier kan het bedrijf blijven innoveren en tegelijkertijd de continue groei faciliteren.

Ondanks het feit dat de geschiedenis van Albert Heijn behoorlijk terug in de tijd gaat en De Vries en Verburg een bekende naam is in bouwend Nederland, leerden de twee bedrijven elkaar pas kort geleden kennen. In 2015 om precies te zijn. Dat was bij de bouw van het eerste gemechaniseerde regionale distributiecentrum voor houdbare producten van Albert Heijn in Zaandam. Op dit moment wordt het assortiment nog met de hand verwerkt. Om mechanisatie mogelijk te maken is een volledig nieuw gebouw noodzakelijk. Deze nieuwbouw kent een aantal complexe onderdelen zoals hoogbouw en zeer specifieke constructie-eisen, omdat er op de werkvloer gebruik zal worden gemaakt van robots.

Afspraak is afspraak
Albert Heijn koos voor De Vries en Verburg, omdat De Vries en Verburg zichzelf bewezen heeft. De Vries en Verburg heeft eerder laten zien dat ze in staat is complexe bouwprojecten uit te kunnen voeren. Daarnaast is hun aanpak rechtdoorzee. Er wordt duidelijke taal gesproken, doorgepakt en uitdagingen worden niet uit de weg gegaan. Dat werkt erg prettig. Net als hun credo waarbij afspraak gewoon afspraak is. En dat blijkt. Zo zijn alle deelopleveringen ruim op tijd gerealiseerd, zodat procesinstallateur Van der Lande vroegtijdig kon beginnen met installeren van de mechanische apparatuur. Daarnaast is De Vries en Verburg flexibel, wijzigingen werden zonder problemen doorgevoerd binnen de afgesproken kaders en hebben niet tot latere (deel)oplevering(en) geleid.

Het was uitermate plezierig om met deze deskundige club samen te werken. Niet alleen wij zijn zeer tevreden over de samenwerking. Van der Lande geeft De Vries en Verburg ook een groot compliment. Niet eerder maakten zij zulke goede, schone en afgeronde deelopleveringen mee. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat het gebouw in 2018 goed zal worden afgerond.

Rob Laurensse
senior-manager expansion eCommerce & Logistics bij de afdeling Real Estate & Construction van Albert Heijn

Meer referenties

“Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop”

LEES MEER ››

“Punten worden snel opgepakt en doeltreffend afgehandeld”

- Dick van Weenen, BluePrint Automation

LEES MEER ››

“Meedenken om samen tot een optimaal product te komen”

- Aart Jan Verdoold, GREEN Real Estate

LEES MEER ››

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven