• header-over-ons.jpg

« Terug

1e Paal UOR Krimpenerwaard Bergambacht

UOR Krimpenerwaard Bergambacht 1e paal.jpg19 apr

Na het doorlopen van een prettig bouwteamtraject was het gisteren dan zo ver…
De feestelijke paal voor de nieuwe huisvesting van de afdeling Uitvoering Openbare Ruimte (UOR) van de Gemeente Krimpenerwaard is geslagen!

Wethouder Leo Barth heette alle aanwezige hartelijk welkom en benadrukte dat de nieuwe huisvesting een belangrijke mijlpaal is voor de gemeente. De locatie van de nieuwe huisvesting is centraal gelegen in de Krimpenerwaard en vervangt daarmee vier huidige locaties. De huidige huisvesting voldeed niet meer aan de (duurzaamheids)eisen van deze tijd en door één centrale huisvesting te bouwen komen de medewerkers van de buitendienst nog beter met elkaar in contact en het drukt bovendien de exploitatielasten.

Ook directeur Ruimtelijk Domein Mariëlle de Waard – den Hoed gaf een korte toespraak waarin ze de collega’s van het projectteam en de overige project betrokkenen bedankte voor hun inzet in het voortraject. Er is bewust gekozen voor een duurzaam gebouw wat voldoet aan de nieuwste eisen. Gasloos en voorzien van ruim 360 PV panelen.

Het project bestaat uit de realisatie van een nieuw kantoorgebouw inclusief kantine en kleedruimtes met aangrenzend een werkplaats voor opslag van materieel (1.100 m2). Voor het parkeren van voertuigen worden een overkapping (340 m2) gemaakt welke vol wordt gelegd met PV panelen. Rondom de gebouwen komt een nieuwe onderheide betonvloer van ruim 2.750 m2 voor opslag van materialen.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven