UOR Krimpenerwaard

Projectinformatie

Plaats: Bergambacht
Opdrachtgever: Gemeente Krimpenerwaard
Architect: Topos
Projectcategorie: Bedrijfsgebouwen
Projectstatus: In uitvoering

De Vries en Verburg realiseert de nieuwe huisvesting van de afdeling Uitvoering Openbare Ruimte (UOR) van de Gemeente Krimpenerwaard in Bergambacht. 

De locatie van de nieuwe huisvesting is centraal gelegen in de Krimpenerwaard en vervangt daarmee vier huidige locaties. De huidige huisvesting voldeed niet meer aan de (duurzaamheids)eisen van deze tijd en door één centrale huisvesting te bouwen komen de medewerkers van de buitendienst nog beter met elkaar in contact en het drukt bovendien de exploitatielasten. Er is bewust gekozen voor een duurzaam gebouw wat voldoet aan de nieuwste eisen. Gasloos en voorzien van ruim 360 PV panelen.

Het project bestaat uit de realisatie van een nieuw kantoorgebouw inclusief kantine en kleedruimtes met aangrenzend een werkplaats voor opslag van materieel (1.100 m2). Voor het parkeren van voertuigen worden een overkapping (340 m2) gemaakt welke vol wordt gelegd met PV panelen. Rondom de gebouwen komt een nieuwe onderheide betonvloer van ruim 2.750 m2 voor opslag van materialen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u een bericht ontvangen als er een update van dit project beschikbaar is?

Volg dit project

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven