• header-over-ons.jpg

« Terug

BREEAM-NL certificaat uitgereikt aan De Vries en Verburg

Certificaat BREEAM In-Use De Vries en Verburg.JPG09 sep

DGBC - Ten overstaan aan ongeveer 150 gasten heeft DGBC-directeur Annemarie van Doorn donderdag 29 augustus jl. het BREEAM-NL In-Use certificaat uitgereikt aan Timo Stuij van De Vries en Verburg. Het kantoor van het bouwbedrijf is 2018 grondig gerenoveerd, waardoor het in aanmerking kwam voor een beoordeling aan de hand van BREEAM-NL In-Use. 

Het kantoor van De Vries en Verburg bevat na de renovatie een aantal interessante innovaties. Zo springen de zogenoemde PCM-plafonds, dynamische ledverlichting en zonnepanelen meteen op. Die maatregelen hebben ervoor gezorgd dat het gebouw hoog scoorde op het gebied van energie, een categorie die zwaar weegt binnen BREEAM-NL In-Use. 

Rentmeesterschap
Dat De Vries en Verburg hun eigen gebouw renoveerde, mag geen verrassing heten. Voor het bouwbedrijf is duurzaamheid meer dan een PR-onderwerp. De organisatie is zich bewust van het rentmeesterschap over deze aarde en de eindigheid van de grondstoffen worden gebruikt bij projecten. Met die wetenschap is het eigen kantoor gerenoveerd met het BREEAM-NL certificaat als gevolg.

BOUWEN OP KARAKTER

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven