Sluit navigatie

De Vries en Verburg

Projectinformatie

Plaats: Stolwijk
Opdrachtgever: De Vries en Verburg
Architect: Kolpa Architecten
Projectcategorie: Transformatie en Revitalisatie
DUURZAAM - BREEAM-NL In Use
Projectstatus: In aanbouw

De afgelopen jaren is al het één en ander verbouwd aan ons kantoor. Na de verplaatsing van de entree, nu zo’n twee jaar geleden, is de kantine verplaatst naar de voormalige entree. In 2018 zal de voormalige entree van ‘t Vaartland 8 worden verbouwd.

Met het slaan van de eerste paal op 13 april 2018 is een (officiële) start gegeven aan de uitbreiding en verduurzaming van het kantoorpand van De Vries en Verburg in Stolwijk. De uitbreiding van de kantine met een multifunctionele ruimte, wordt aangegrepen om het kantoor te verduurzamen, met als doel het verlagen van het energieverbruik door het toepassen van zonnepanelen op het dak en in de gevel, LED-verlichting en een passief klimaatplafond. Daarnaast wordt, door te stellen van hoge comforteisen, het binnenklimaat aanzienlijk verbeterd. Zo zal er worden geventileerd op basis van CO2, past de LED- verlichting zich aan het bioritme aan en zorgt het passieve klimaatplafond voor vermindering van tocht en installatiegeluid.

Door een ruime bureauopstelling, veel beplanting rondom de werkplekken en de juiste akoestische voorzieningen wordt dit een uitnodigende plek om te werken. Bij de verbouwing wordt gebruik gemaakt van de oude bedrijfskleding van De Vries en Ver-burg als isolatiemateriaal en zorgt het groendak en de buitenbeplanting voor een plek die stimulerend werkt voor de biodiversiteit.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Bekijk nu ons Jaarverslag!

Social Media

Blijf up to date door ons te volgen!

Contact

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Telefoon
  0182 - 34 17 41
E-mail info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven