• header-over-ons.jpg

« Terug

Officiële start bouw zorgwoningen Naomigang Zoetermeer

Naomigang Zoetermeer.JPG08 mei

Aan de Naomigang in Rokkeveen (Zoetermeer) komt een woongebouw met 48 zorgwoningen en de voorbereidingen hiervoor zijn reeds in volle gang. De eerste palen zijn de grond in geboord. Het officiële startmoment van de bouw was afgelopen maandag 7 mei, in bijzijn van de vertrekkend wethouders Taco Kuiper (wonen) en Isabelle Vugs (zorg).

Op 7 mei vierden woningcorporatie De Goede Woning, zorgaanbieder WelThuis, de gemeente Zoetermeer en aannemer De Vries en Verburg samen met toekomstige bewoners en begeleiders de start van de bouw van het woonzorggebouw. De Goede Woning laat het complex bouwen om tegemoet te komen aan de grote behoefte aan zorgwoningen in Zoetermeer. WelThuis gaat het gebouw huren. De appartementen zijn bedoeld voor ouderen die 24 uur per dag zorg nodig hebben.

Het woonzorggebouw wordt volledig elektrisch, zonder gasaansluitingen. De isolatiewaarde wordt hoog en op het dak komen zonnepanelen. De verwarming vindt plaats met luchtwarmtepompen. De Goede Woning wil dat al haar woningen in 2035 voorbereid zijn op aardgasloos.

Lees hier het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven