NLR gebouw 45

Projectinformatie

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: Stichting Koninklijk Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum
Architect: INBO
Projectcategorie: Service en Onderhoud
Projectstatus:
Gerealiseerd

In 2022 hebben wij via een aanbesteding de verbouwing van de testhal NLR gewonnen en deze is naar volle tevredenheid opgeleverd. Dit resulteerde in het feit dat we als bouwteam-aannemer de opdracht hebben gekregen voor een verbouwing van één van de bestaande kantoorgebouwen van NLR in Amsterdam. Het ging om een complete mooie nieuwe frisse inbouw van de begane grond t/m 3e verdieping. Het bruto vloeroppervlakte bedraagt ca. 1.900 m2. Tevens werd het complete dak gerenoveerd en voorzien van een nieuw isolatiepakket zodat er een hogere isolatiewaarde gehaald gaat worden. De oppervlakte van het dak bedraagt ca. 550 m2. Ook is een complete nieuwe klimaatinstallatie op de bestaande WKO aangesloten, en wordt het pand gasloos.

We zijn in oktober 2023 gestart met het sloopwerk van de complete inrichting, separatiewanden en installaties. Daarna zijn wij gestart met de inbouw met nieuwe kantoortuinen. Wanden zijn uitgevoerd in metal stud en glaswandsystemen. De brandwerende trappenhuizen zijn voorzien van fraaie brandwerende wanddeuren. Deze wanddeuren vallen geheel weg in de wand. Op de nieuwe wanden zijn verschillende afwerkingen gerealiseerd, gesausd of voorzien van vilten of latten wandafwerking. De plafonds zijn uitgevoerd in systeemplafonds, de vloerafwerking bestaat veelal uit tapijttegels. Op de 3e verdieping is een computervloer gerealiseerd. Al het vaste meubilair is vervangen, zoals pantry’s, garderobekasten en lockerkasten.

Vrijdag 5 april 2024 is gebouw 45 aan het NLR opgeleverd.

“Zeer prettige en betrouwbare bouwpartner. Eerlijk. Authentiek. Oprecht. Communicatief. Het is duidelijk dat het team van De Vries en Verburgg plezier in hun werk heeft.”
(INBO)

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u een bericht ontvangen als er een update van dit project beschikbaar is?

Volg dit project

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven