Compaxo Emballage- en Expeditiecentrum

Projectinformatie

Plaats: Gouda
Opdrachtgever: Compaxo Fijne Vleeswaren
Architect:GBS architecten
Projectcategorie: Service en Onderhoud
Projectstatus:
In uitvoering

Wederom mag De Vries en Verburg voor onze vaste klant Compaxo Fijne Vleeswaren gevestigd in Gouda een prachtige renovatie en uitbreiding uitvoeren.

Het gaat om de Emballage- en Expeditiecentrum van ca. 2.830 m2. Achter de huidige opslaghal wordt de bestaande woning gesloopt.

Tevens wordt de bestaande gevelbekleding van de bestaande loods gedemonteerd en voorzien van een nieuwe frisse gevelbekleding die mooi aansluit bij de reeds gerenoveerde gevels van Compaxo Fijne Vleeswaren, tevens worden er hogere isolatiewaarden gehaald.

Aan de voorzijde komen 2 stuks laaddocks met levellers ten behoeve van de bevoorrading. Ter plaatse van de achterzijde gaan we ca. 640 m2 uitbreiding realiseren en wordt bij de huidige hal getrokken. De uitbreiding wordt gedragen op kleine 100 prefab betonpalen met een traditionele fundering en monolithisch afgewerkte vloer. Middels een staalconstructie wordt de uitbreiding gerealiseerd. Het dak wordt uitgevoerd in een stalen dakplaat met isolatie en dakbedekking inclusief extra isolatie en nieuwe dakbedekking op de bestaande hal. De gevels worden in dezelfde stijl gerealiseerd als de bestaande gevels om een mooi geheel te krijgen. Boven de laaddocks creëren we nog een verdiepingsvloer die geschikt is voor een kantine, kantoor. Op de bestaande betonvloer van de hal wordt nog 150 mm betonvloer gestort zodat er een nieuwe stellingindeling met een smalle gangen truck gerealiseerd kan worden, waardoor er meer opslagruimte komt en sneller gewerkt kan worden.     

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u een bericht ontvangen als er een update van dit project beschikbaar is?

Volg dit project

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven