Andritz

Projectinformatie

Plaats: Waddinxveen
Opdrachtgever: Andritz
Architect: GBS Architecten
Projectcategorie: Service en Onderhoud
Projectstatus:
In aanbouw

Als bouwteam aannemer hebben wij opdracht voor het realiseren van een inbouw voor het Food Innovation Xperience-centrum van Andritz in Waddinxveen.

Een gloednieuwe state-of-the-art voedseltest- en opschalingsfaciliteit met een totale oppervlakte van 1.450 m2.

Het beschikt over een top-of-the-line ATEX-testomgeving voor voedsel- en diervoederproducenten. Er kunnen nieuwe toepassingen worden getest en bestaande kunnen worden opgewaardeerd.

In de bestaande hal wordt middels een staalconstructie met staalplaatbetonvloer voorzieningen gerealiseerd voor een laboratoriumruimte, hygiënesluis en toiletvoorzieningen op de begane grond. Op de 1e verdieping worden 2 meetingrooms gerealiseerd waarbij zicht is op het Food Innovation Xperience-centrum.

Na de hygiënesluis komen we in het Food Innovation Xperience-centrum waarbij gekozen is voor sandwichwanden en plafonds, robuuste RVS betonplinten en ucrete vloerafwerking met afschot naar RVS afvoerputten. Er worden RVS snelroldeuren toegepast. De kozijnen in de foodruimten zijn allemaal voorzien van RVS kozijnen met geïsoleerde verzinkt stalen deuren. De oplevering staat eind september 2023 gepland.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wilt u een bericht ontvangen als er een update van dit project beschikbaar is?

Volg dit project

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven