Poldermolen

Plaats: Papendrecht
Opdrachtgever: Eigen ontwikkeling
Architect: A3 Architecten
Projectcategorie: Ontwikkeling
Projectstatus: In ontwikkeling

Vanuit een openbare verkoopprocedure verwierf De Vries en Verburg Ontwikkeling het Politiekantoor aan de Poldermolen in Papendrecht in eigendom. In de achterliggende periode is het bestemmingsplan opgesteld dat de realisatie van een maatschappelijke plint, twee woontorens en de aanleg van de terreininrichting (inclusief een bebouwde parkeervoorziening) mogelijk maakt.

De komende periode wordt gebruikt voor de vergunningprocedure en het verder uitwerken van het plan richting verkoop.

Als alles volgens planning verloopt, wordt de huidige bebouwing vanaf januari 2025 gesloopt en zal aansluitend nieuwbouw plaatsvinden van circa 500 m2 maatschappelijke plint, 65 appartementen (verdeeld over twee gebouwen) en een bebouwde parkeervoorziening.

De appartementen zijn een mix van twee-, drie- en vierkamerappartementen in de koop. U kunt uw interesse via de button op deze pagina in een appartement al bij ons kenbaar maken. Te zijner tijd wordt een projectwebsite gemaakt. De link naar deze projectwebsite zal dan ook aan deze pagina worden toegevoegd.

De Vries en Verburg heeft het Solar Team Twente onderdak geboden in de huidige bebouwing. Hier hebben zij de zonneauto geassembleerd:

BK-20231019-STT-HR-0031

Meer informatie

Wilt u op de hoogte blijven van de (ontwikkel- en) bouwactiviteiten van dit project? 

Volg bouwactiviteiten

Heeft u interesse in een woning in dit project?

Interesse woning

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven