Matrix One

Projectinformatie

Plaats: Amsterdam
Opdrachtgever: Matrix Innovation Center
Architect: MVRDV
Projectcategorie: Bedrijfsgebouwen en Labs
DUURZAAM - BREEAM-NL Excellent
Projectstatus: Gerealiseerd

De Vries en Verburg realiseerde de nieuwbouw van laboratoria en kantoren Matrix One in Amsterdam Science Park.

De ontwikkeling van Matrix One is in 2018 van start gegaan en opgeleverd in 2022. Gelegen in het hart van het Science Park van Amsterdam, biedt Matrix One een nieuw perspectief op werken, creëren en samenwerken. Het gebouw belichaamt een frisse wind in de wereld van innovatie en duurzaamheid.

Matrix One is meer dan zomaar een gebouw; het is een symbool van vooruitgang en synergie. Het biedt een inspirerende ruimte voor co-working en co-creatie, waar creatieve geesten samenkomen om ideeën te delen en te verwezenlijken. De begane grond biedt ruimte voor een uitgebreid publiek programma. Op de eerste tot en met de zesde verdieping bevinden zich de laboratoria en kantoren.

Het is niet alleen de gemeenschapszin die Matrix One zo speciaal maakt. Het gebouw is doordrenkt met innovatie op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Met een BREEAM-NL Excellent certificering is het een toonbeeld van milieubewust ontwerp. Bovendien is Matrix One demontabel en herbruikbaar, volgens de principes van Madaster, waardoor het een duurzame keuze is voor de toekomst. Met een EPC<0,15 voldoet het gebouw nagenoeg aan energieneutrale standaarden, waardoor het niet alleen een plek van inspiratie is, maar ook van verantwoordelijkheid. Matrix One: waar de toekomst begint.

INDUSTRIEBOUW:
Industriebouw - Matrix One Amsterdam.jpg

Klik hier voor de website van Matrix Innovation Center.

MASC1314_-_Matrix_GROOT1.jpg

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven