Uitbreiding Nature's Pride

Projectinformatie

Plaats: Maasdijk
Opdrachtgever: Nature's Pride
Architect:
Architectenbureau Paul de Ruiter
Projectcategorie: Distributiecentra
DUURZAAM - BREEAM-NL Excellent
Projectstatus: Gerealiseerd

De Vries en Verburg realiseerde de uitbreiding van het bedrijfspand Nature's Pride gevestigd in Maasdijk. Het pand was c.a. 34.000 m2 en is uitgebreid met 21.000 m2. In het complex vinden verschillende processen plaats die betrekking hebben op het rijpen van fruit, verpakken, opslag en distributie. In het bedrijfspand zijn rijpkamers, koelcellen, geconditioneerde opslagruimten verpakking en bewerkingsruimten, en kantoren ondergebracht met daarbij een parkeerterrein op het dak. De ambitie is om deze uitbreiding minimaal BREEAM-NL Excellent te certificeren waarbij onderzocht wordt of ambitie Outstanding mogelijk is.

De ambitie is om dit project zo veel als mogelijk energieneutraal te krijgen, waarbij wordt ingezet op bronnen van duurzame energie, zoals PV panelen. Daarnaast is bijvoorbeeld de milieu-impact van de bouwplaatst zoveel mogelijk beperkt. Hierbij kan worden gedacht aan milieubewust materiaalgebruik, beperking van energiegebruik, etc.

"De Vries en Verburg is een prettige partij. Na meerdere projecten samen blijkt steeds weer de doortastendheid en inzet om met elkaar tot een mooi eindresultaat te komen. Wat recht is, is recht en wat krom is, is krom."
(opdrachtgever Nature's Pride)

"Bij de totstandkoming van onze uitbreiding bewees het team van De Vries en Verburg wederom een prima en prettige bouwpartner te zijn."
(Bruinhof Bouwadvies)


STEDENBOUW.NL:
Stedenbouw - Nature's Pride



bouwhekbanner.png
www.verbeterdebouw.nl

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven