Neele-Vat Logistics

Projectinformatie

Plaats: Rotterdam - Pernis
Opdrachtgever: Neele-Vat Logistics
Architect:
Designlogic, RoosRos Architecten en HofmanDujardin
Projectcategorie: Distributiecentra
Projectstatus: Gerealiseerd

Neele-Vat Logistics en Dudok Logistiek Vastgoed hebben de opdracht verstrekt aan de Vries en Verburg Bouw voor de nieuwbouwontwikkeling van een state-of-the-art distributiecentrum met hoofdkantoor van in totaal 45.000 m² in de haven van Rotterdam. Hiervan is circa 7.000 m2 kantoor en 38.000 m2 t.b.v. logistiek gebruik.

De nieuwe hoofdvestiging van Neele-Vat Logistics is gerealiseerd op het voormalige Port Park Pernis, in de directe nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven en grenst direct aan het kruispunt van de snelwegen A15 en A4.

Over Neele-Vat Logistics
Het familiebedrijf Neele-Vat Logistics is een internationaal opererende full-service logistieke dienstverlener met een omzet van € 250 miljoen en 600 medewerkers. De focus ligt op integrale supply chain oplossingen voor klanten in de chemie-, food-, feed- en retailsector. Het bedrijf heeft vestigingen in Rotterdam, Hoogvliet, Maasvlakte, Botlek, Zwijndrecht, Schiphol en Amsterdam. Daarnaast heeft Neele-Vat Logistics buitenlandse kantoren in België, Finland, Polen, Roemenië, Rusland, Italië en China.

Over Dudok Logistiek Vastgoed
Dudok Logistiek Vastgoed is onderdeel van Dudok Groep uit Dordrecht. Dudok Groep is actief als ontwikkelende belegger in groot- en kleinschalig (logistiek) vastgoed. Uitstraling, ligging en (her)ontwikkelingspotentieel van objecten zijn voor Dudok Groep van cruciaal belang. De kern van de vastgoedactiviteiten bevindt zich hoofdzakelijk in Rotterdam, Maasvlakte, Moerdijk en Dordrecht.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven