Fugro TechCenter

Projectinformatie

Plaats: Nootdorp
Opdrachtgever: Fugro
Architect: Hidde & Peeperkorn
Projectcategorie: Bedrijfsgebouwen
DUURZAAM - LEED Platinum
Projectstatus:
Gerealiseerd

De Vries en Verburg realiseerde het nieuwe TechCenter voor Fugro, een efficiënte, duurzame, bedrijfsgerichte (praktische) huisvesting voor warehousing, werkplaatsen, laboratoria en kantoren. Fugro Vastgoed BV heeft ten behoeve van twee werkmaatschappijen: FEBV (Fugro Engineers BV) en FGSBV (Fugro GeoServices BV West-Nederland) een plan laten ontwikkelen voor deze nieuwbouw.

In de ontwerpfase is hoog ingestoken op energiebesparing en duurzaamheid, hetgeen is vertaald in opdracht aan het ontwerpteam om het LEED-certificaat PLATINUM te halen. De Vries en Verburg heeft veel ervaring opgedaan met de uitvoering van projecten met een LEED-certificering, en was dan ook zeer verguld met deze opdracht. Klik hier voor de officiële projectvermelding van het LEED-certificaat PLATINUM op de website van USGBC.

Fugro TechCenter maakt kans op de ARC15 Architectuur Award. De ARC15 Architectuur Award wordt toegekend aan recent gerealiseerde projecten die hoge prestaties op het gebied van duurzaamheid in de ruimste zin van het woord op innovatieve wijze combineren met een verrassende architectuur. Klik hier voor de publicatie op de website van de Architect.

Tevens realiseerde De Vries en Verburg de verbouwing van de 2e verdieping en de uitbreiding parkeergarage.

Voor dit project is een service- en onderhoudscontract afgesloten.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over dit project of over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven