• header-over-ons.jpg

« Terug

Geslaagde Sponsoractie voor een multifunctionele school in Milange!

Teamfoto-FBC-groot.jpg19 jun

Op zaterdag 17 juni jongstleden organiseerde Foundation Burgland Charitas een sponsoractie om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bouw van een multifunctionele school in Milange (Mozambique). Veel medewerkers en hun gezinnen hebben zich ingezet door te fietsen, steppen, hardlopen, zwemmen of zelfs te survivallen voor dit goede doel!

Met de bouw van de school in Milange kunnen kleuteronderwijs, basisonderwijs, vakonderwijs, training van community-werkers en universitair onderwijs onder één dak plaatsvinden. Het nieuwe gebouw heeft een vloeroppervlak van ruim 225 m². Het project wordt samen met partnerorganisatie ESPANOR gerealiseerd. Het schoolgebouw biedt ruimte om de enorme groei van de reeds bestaande onderwijsactiviteiten te faciliteren, zodat nog meer kinderen naar school kunnen en nog meer jongeren een vak kunnen leren. Hiermee kunnen zij een zelfredzaam bestaan opbouwen. Met deze actie kunnen wij bijdragen aan de ontwikkeling van één van de armste landen van Afrika: ‘Want onderwijs, dát is de motor van ontwikkeling’. Voor de realisatie van de school is een bedrag nodig van € 90.000,-.

Het eindresultaat van de Sponsoractie was maar liefst: € 45.100,-!!!

Uniek is dat dit project wordt meegefinancierd door stichting Wilde Ganzen. Op iedere gift geven zij een premie van 50%. Daarmee heeft het resultaat van onze actie 50% meer impact. En nog steeds komen er donaties binnen, dus de actie is nog niet klaar. Ook jij kunt je donatie nog overmaken als je dat nog niet gedaan hebt.

Na alle sportieve activiteiten was het tijd voor wat ontspanning en kon iedereen lekker aanschuiven voor de befaamde barbecue van Arie Kok Catering. Wij kunnen letterlijk en figuurlijk terugkijken op een bijzonder mooie dag met een fantastisch resultaat. Klik hier voor de foto's.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven