• header-over-ons.jpg

« Terug

De Vries en Verburg start succesvol bootcamp-programma!

Bootcamp De Vries en Verburg.JPG09 jul

De Vries en Verburg heeft haar vitaliteitsprogramma uitgebreid met bootcamp-lessen op haar eigen terrein in de Boomgaard, achter Parel in de Polder. De eerste lessen, die vorige week van start gingen, trokken meer dan 30 enthousiaste deelnemers.

Bootcamp is een circuittraining in de buitenlucht waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende materialen zoals gewichtsballen, stepbankjes, touwen en matjes. De oefeningen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers, waardoor iedereen mee kan doen, ongeacht ervaring of conditie. De lessen worden, driemaal per week, verzorgd door instructeurs van JustMove, een sportschool uit Stolwijk.

De bootcamplessen vinden plaats in de eigen boomgaard, waarin ruimte is gemaakt voor deze sportactiviteiten. De bomen zijn eerder dit jaar vakkundig gesnoeid door medewerkers van De Vries en Verburg. Met de inrichting wordt invulling gegeven aan WELL- en BREEAM-NL-eisen op het gebied van ecologie, beweging en ontspanning.

De opkomst en het enthousiasme van de eerste week laten zien dat dit initiatief in een behoefte voorziet. De Vries en Verburg hoopt hiermee bij te dragen aan een gezonde en actieve levensstijl voor haar medewerkers.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven