• header-over-ons.jpg

« Terug

Overeenkomsten ontwikkeling De Meijert in Mijdrecht ondertekend!

Ondertekening De Meijert Mijdrecht.jpg04 jun

De Vries en Verburg/Burgland Real Estate, Bolton Ontwikkeling en Gemeente De Ronde Venen slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van circa 200 woningen in De Meijert (Mijdrecht).

Op deze locatie wordt nu nog volop getennist. Door verplaatsing van Tennisvereniging Mijdrecht komt er ruimte vrij voor duurzame woningen in verschillende segmenten. Naast een gevarieerd woonprogramma wordt ook een gezondheidscentrum gerealiseerd.

De Vries en Verburg/Burgland Real Estate zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van 98 woningen; 90 sociale huurappartementen worden door Cazas afgenomen. De overige grondgebonden woningen gaan in Q3/Q4 2024 in de verkoop.

De ontwikkelaars en gemeente ondertekenden de anterieure overeenkomsten en overeenkomst voor het bouw- en woonrijp maken op 29 mei jl. in het clubhuis van Tennisvereniging Mijdrecht. 

Van links naar rechts: Theo Bentvelsen (gemeente De Ronde Venen), Pim Limburg (Tennisvereniging Mijdrecht), Victor Donk (De Vries en Verburg Ontwikkeling/Burgland Real Estate), Billy Chan (De Vries en Verburg Ontwikkeling/Burgland Real Estate), Arjan Ton (Bolton Ontwikkeling), wethouder Maarten van der Greft (gemeente De Ronde Venen), Marte ten Dam (Tennisvereniging De Ronde Vener), Patrick Kroon (Tennisvereniging Mijdrecht), IJsbrand Alberts (De Vries en Verburg Ontwikkeling/Burgland Real Estate),Ewout de Jong (Tennisvereniging De Ronde Vener), wethouder Huib Zevenhuizen (gemeente De Ronde Venen).

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven