• header-over-ons.jpg

« Terug

Jaarverslag 2023 nu online!

Jaarverslag 2023 De Vries en Verburg.jpg06 mei

Met het schrijven van ons voorgaande jaarverslag hadden we niet kunnen bedenken dat dit in 2023 zou resulteren in de Aanmoedigingsprijs voor het meest duurzame bouwbedrijf van Nederland. Mede op basis van dit jaarverslag ontvingen we deze prijs namelijk tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Cobouw Awards op 21 november 2023.

Met ons jaarverslag 2023 geven wij u niet alleen inzicht in onze financiële én niet financiële cijfers over het afgelopen boekjaar, maar informeren wij u ook graag over de relevante ontwikkelingen rondom ons bedrijf. Vanzelfsprekend is de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) ook voor dit jaarverslag in belangrijke mate richting gevend aan de samenstelling en informatievoorziening. In 2023 zijn wij gestart met het in de praktijk brengen van ons (duurzaamheids)beleid dat in 2022 is samengesteld. Door middel van kwartaalmetingen en stakeholdersdialogen hebben we periodiek dit beleid, de daarin opgenomen doelstellingen en realisatie ervan beoordeeld én waar nodig bijgesteld richting de toekomst. Daarmee zijn we van mening dat we een actueel en relevant strategisch kader hebben, waarover we in dit jaarverslag rapporteren. 

Strategisch Kader MRT2024

Verder is in 2023 ons programma van GOED naar GOUD afgerond. Daarmee komt weliswaar een einde aan een inspirerende periode, maar zeker niet aan onze intenties om samen met onze medewerkers, partners én opdrachtgevers voortdurend te willen innoveren en te verbeteren.

Mede door middel van onze duurzame betrokkenheid bij Verburg Charity Foundation zijn in 2023 opnieuw diverse charitatieve projecten in zuidelijk Afrika gerealiseerd die we op de website en in het jaarverslag van Verburg Charity Foundation graag onder uw aandacht brengen.

In financieel opzicht was 2023 een goed jaar. Het resultaat voor belastingen bedroeg € 33,1 miljoen en is daarmee hoger dan dat van 2022. Toch was 2023 net als voor veel anderen ook voor ons een uitdagend jaar, waarin we werden geconfronteerd met hoge inkoopprijzen, schaarste aan gekwalificeerde medewerkers en de gevolgen van de gestegen rente.

In lijn met het hiervoor beschreven strategisch kader bestaat ons jaarverslag uit vier hoofdthema’s:

Hoofdthema's Strategisch Kader

Ons jaarverslag omvat daarmee uiteenlopende en relevante onderwerpen en is het lezen waard! Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over ons jaarverslag en het hierin opgenomen duurzaamheidsverslag, horen wij dat graag.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven