• header-over-ons.jpg

« Terug

Overeenkomst getekend voor nieuwbouw basisschool De Ark in Bergambacht

De Vries en Verburg tekent overeenkomst nieuwbouw basisschool De Ark Bergambacht.JPG04 mrt

HET KONTAKT - Gemeente Krimpenerwaard heeft een overeenkomst gesloten met de aannemers De Vries en Verburg en Klimaatservice Holland BV. Samen realiseren zij de nieuwbouw van CBS De Ark en kinderopvang Royal Kids Home in Bergambacht. Het ontwerp voor de school wordt de komende maanden verder uitgewerkt. Naar verwachting begint de bouw in oktober dit jaar. 

Voor dit project is een bouwteam opgericht met gemeente Krimpenerwaard, De Vries en Verburg en Klimaatservice Holland BV. 

Wethouder Ria Boere: “Een deel van het oudste gedeelte van de school blijft behouden. Dit is nog in goede staat. Het nieuwere aangebouwde deel wordt gesloopt en vervangen door een nieuw gebouw, dat goed past bij het gerenoveerde oude deel. De Internationale Schakelklas (ISK) krijgt ook weer een plek in het nieuwe gebouw. 

Leerlingen verhuizen tijdelijk
Gedurende de bouw komt aan de Dijklaan een tijdelijk schoolgebouw te staan. De leerlingen van obs Kiezel en Kei verhuizen hier in het nieuwe schooljaar naartoe. Zo kunnen de leerlingen van De Ark en de kinderopvang tijdelijk gebruikmaken van het huidige schoolgebouw van Kiezel en Kei. 

Naar verwachting is de nieuwe school voor De Ark in het najaar van 2025 klaar. 

Zodra de leerlingen van De Ark hun nieuwe onderkomen betrekken, begint de start van de bouw van Kiezel en Kei.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven