• header-over-ons.jpg

« Terug

Eerste appartementen Kensington in stadswijk Hyde Park opgeleverd

Oplevering Hyde Park - NIEUWS.jpg16 feb

HCnieuws.nl - De eerste woningen in de nieuwe stadswijk Hyde Park zijn deze week officieel opgeleverd. In aanwezigheid van wethouder Jurgen Nobel en aannemer De Vries en Verburg werden de kersverse bewoners van appartementencomplex Kensington in het zonnetje gezet. Eind deze week zijn alle 233 woningen van het eerste blok opgeleverd. 

“Met de oplevering van deze eerste 233 woningen in Hyde Park wordt het woningtekort in onze gemeente weer een stuk kleiner”, laat Nobel weten. “Ik kijk uit naar de oplevering van alle komende appartementencomplexen en wens de nieuwe bewoners een heel mooie tijd in de gemeente Haarlemmermeer.”

Naast de oplevering van de hoogwaardige en duurzame woningen zijn de afgelopen periode ook algemene ruimtes zoals de lobby’s, bergingen, parkeerplaatsen en de binnentuin, naar ontwerp van Piet Oudolf, opgeleverd. De komende tijd worden de laatste commerciële ruimtes op de begane grond opgeleverd. Daarmee is de afronding van het eerste deelproject binnen Hyde Park een feit.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven