• header-over-ons.jpg

« Terug

Inspiratie Event Hogeschool Rotterdam | Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst

Inspiratie Event Hogeschool Rotterdam.jpg12 okt

Woensdagochtend 11 oktober hebben wij deelgenomen aan het Inspiratie Event van de opleiding Bouwkunde van de Hogeschool Rotterdam.

Het thema was: Afstuderen in de bouwpraktijk van de toekomst. Tijdens deze ochtend hebben wij ons bedrijf gepresenteerd en onze ambities voor de toekomstige bouwpraktijk. Vierdejaarsstudenten van de opleiding Bouwkunde van Hogeschool Rotterdam bezochten het event om inspiratie op te doen voor het vormgeven van hun afstudeertraject. Via een online platform konden ze zich voorbereiden op de fysieke markt. Hierbij hebben studenten hun professionele drijfveren en interesse naast de ambities van het potentiële afstudeerbedrijf gelegd. Tijdens het afstudeertraject ontwikkelt de student een beroepsproduct met een toegevoegde waarde voor het bedrijf en de toekomstige bouwpraktijk.

De Vries en Verburg is nauw betrokken bij de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zijn meerdere studenten (deeltijd en voltijd opleiding) werkzaam bij ons bedrijf en in verschillende leerjaren.

We hebben interessante gesprekken gevoerd met studenten en collega bedrijven. Uiteindelijk hebben we een gezamenlijke uitdaging voor onze toekomstige bouwpraktijk.

We kijken terug op een geslaagd event!

Inspiratie Event Hogeschool Rotterdam 2

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven