• header-over-ons.jpg

« Terug

Samen met onze bouwpartners gaan wij van GOED naar GOUD!

Bouwpartnersessie.JPG07 okt

Begin dit jaar zijn wij gestart met het programma van GOED naar GOUD. Dit is mede gebaseerd op het inspirerende topsport-verhaal van voormalig hockeycoach Marc Lammers, waarin hij zijn hockeyteam leidde van GOED naar GOUDEN medaille. Wij werken met vele partners samen in de bouw en dat is zeker ook in deze turbulente tijd een vorm van topsport.  

In het eerste halfjaar hebben wij al onze medewerkers de kans gegeven om per afdeling positieve punten en verbeterpunten aan te dragen. Hier is goed gebruik van gemaakt en er zijn inmiddels al meerdere ideeën geïmplementeerd. Aan de nog openstaande ideeën wordt stapsgewijs gewerkt. 

Bouwen doen wij niet alleen, maar samen met onze bouwpartners en onze medewerkers. Wij hebben elkaar hierin hard nodig. Samen bepalen we het proces, samen bepalen we de kwaliteit die we opleveren en samen hebben we invloed op het klanttevredenheidscijfer. Omdat we het met elkaar doen, is een goede samenwerking maar ook kennisdeling van cruciaal belang. 

Daarom hebben wij dinsdagochtend 4 oktober en donderdagochtend 6 oktober diverse bouwpartners uitgenodigd om in te zoomen op de samenwerking en op kennisdeling. Omdat wij met vele bouwpartners samenwerken was het onmogelijk om iedereen uit te nodigen. Mocht u dus niet zijn uitgenodigd, weet dan dat u voor ons net zo belangrijk bent als de bouwpartners die deze ochtenden wel hebben deelgenomen aan de sessies. 

Er was op deze ochtenden een doorsnee van het bouwproces vertegenwoordigd. Van heier tot schilder en van installateur tot afbouwer. Dit geeft ons een representatief beeld van de verbeterpunten voor ons bedrijf, vanuit verschillende kanten benaderd. 

De centrale vraag tijdens deze sessies was:
Hoe kunnen we onze samenwerking én kennisdeling verbeteren met als doel te innoveren, te verduurzamen en meerwaarde te creëren voor onze klanten? 

Er werd al vroeg gestart met een gezamenlijk ontbijt. Waarna we in kleine groepjes hebben gewerkt aan verbeterpunten. In een open houding en goede sfeer hebben de bouwpartners 30 concrete ideeën opgeleverd waar we mee aan de slag gaan. En dat was soms best een beetje kritisch, maar daar leren we juist van. We schuwen feedback niet, of zoals Marc Lammers het zegt: Feed Forward. De komende twee weken gaan we alle ideeën digitaal verwerken, prioriteren en omzetten in een actieplan zodat we stapsgewijs verbeteringen kunnen doorvoeren. 

Zo willen wij samen met onze bouwpartners van GOED naar GOUD gaan! 

Ook als u niet hebt deelgenomen aan deze sessies zijn wij benieuwd naar uw ideeën! Heeft u een TOP idee? Klik dan op deze link.  

Deze van GOED naar GOUD bouwpartnersessies zijn uitstekend begeleid door twee professionals: Bob Muntjewerff en Laura Kerckhoffs van Creativity Club. De catering is verzorgd door De Polderkeuken. Waarvoor onze dank.

#Samenwerking #Bouwproces #Innoveren #Klantwaarde

Bouwpartnersessie0 Bouwpartnersessie1 Bouwpartnersessie2
Bouwpartnersessie3b Bouwpartnersessie4 Bouwpartnersessie5

  

 

  

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven