• header-over-ons.jpg

« Terug

Iconische stationsklok terug in Ons Polderbad in Stolwijk

Ons Polderbad - Klok De Vries en Verburg.jpg13 mei

STOLWIJK – Al vele jaren staat hij er: de iconische stationsklok van Ons Polderbad in Stolwijk. Maar niets blijft nieuw en dat geldt ook voor de klok. Na jaren trouwe dienst was het uurwerk versleten en de behuizing vergaan. Tijd dus voor een grondige opknapbeurt! Stichting Vlister Openluchtbaden heeft De Vries en Verburg bereid gevonden de vernieuwde klok te sponsoren.

Stationsklok hoort bij bad

Naast het vernieuwde uurwerk is ook de kenmerkende behuizing van de klok in de werkplaats van De Vries en Verburg grondig opgeknapt en weer als nieuw. De klok staat inmiddels weer op zijn vertrouwde plekje. Na wat opstartproblemen van de tijdsinstelling kan iedere zwemmer weer op ‘tijd’ zijn of haar baantjes zwemmen. En niet alleen zwemmers zijn blij met de klok, ook buurtbewoners en wandelaars zijn weer ‘bij de tijd’.

Onderschrift foto:
Op de foto staan: Jan Molenaar (namens bestuur VOB), badjuf Retty Kapteijn, Evert Hogendoorn (Technisch directeur De Vries en Verburg), J. van Kluiven, W. Verhoeven (met zonnebril), Marco Dekker (Commercieel directeur De Vries en Verburg), B. Verstoep, Barbara Schaapsmeerders (manager Ons Polderbad en De Loete) en H. Boerenfijn.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven