• header-over-ons.jpg

« Terug

Massale belangstelling voor nieuw te bouwen woningen in Moordrecht: nog één woning te koop

Weidezicht AD.JPG16 apr

AD - Appartementengebouw Weidezicht, dat in Moordrecht wordt gebouwd, krijgt die naam niet voor niets. Het komt aan de rand van de nieuwe wijk De Brinkhorst en biedt toekomstige bewoners uitzicht over groene weiden tot zover het oog reikt.

Op 26 maart is de eerste paal voor het project geslagen door aannemer De Vries en Verburg. Wie nog een appartement wil kopen, moet snel zijn, want op een na zijn ze allemaal al verkocht.

Weidezicht is onderdeel van de wijk De Brinkhorst, die aan de noordwestzijde van Moordrecht wordt gebouwd en ongeveer 11 hectare groot is. Voorheen stond dit gebied bekend als Vijfakkers-Noord. De Brinkhorst sluit aan bij bestaande bebouwing en is ook de wijk waar inmiddels de brede school van Moordrecht, Het Turfhuis, is gevestigd met scholen voor openbaar, rooms-katholiek en protestants-christelijke basisonderwijs. Het gebouw, waarin ook een bibliotheek is gevestigd, vervult tevens de functie van dorpshuis.

In De Brinkhorst komen zo’n 320 nieuwe woningen. Gemiddeld worden er 50 woningen per jaar opgeleverd. Vele daarvan staan er al, want in oktober 2016 begon de bouw en ontwikkeling van de wijk. De gronden in dit gebied zijn grotendeels in eigendom van ontwikkelaar Bouwfonds, die de wijk samen met de gemeente realiseert, inclusief wegen en openbaar gebied.  

Gasloze woningen
Weidezicht fase 1 betreft de bouw van een appartementencomplex met 30 koopappartementen vanaf 339.000 euro vrij op naam. Energiezuinige gasloze woningen, die worden gebouwd aan de straat Hazenleger. 

De volgende fase bestaat uit de bouw van vrijstaande- en twee-onder-een-kapwoningen. Allemaal hebben ze een adembenemend mooi uitzicht over de weides van Moordrecht. Het zijn de laatste woningen die gebouwd worden in De Brinkhorst. Groot voordeel: de nieuwbouwwoningen staan straks in een wijk die helemaal klaar is.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven