• header-over-ons.jpg

« Terug

Bewust Veilig-dag 24 maart 2021 | VEILIG OP STAP

Bewust Veilig 2021.jpg24 mrt

Vandaag is het de Bewust Veilig-dag. De dag waar extra aandacht wordt besteed aan bewust veilig werken. De motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis moet kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen. Het is van het grootste belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven. Dat is de reden dat wij op 24 maart 2021 extra stil staan bij veiligheid! #BewustVeilig2021

VEILIG OP STAP
In verband met de Bewust Veilig-dag hebben al onze medewerkers een geschenkdoos met Family Socks van De Vries en Verburg gekregen. Daarnaast worden deze sokken vandaag aan alle medewerkers van bouwpartners op onze bouwplaatsen verstrekt. In deze dozen zitten 5 paar ‘De Vries en Verburg’-sokken in verschillende maten. Het is de bedoeling dat deze doos mee naar huis gaat en dat de sokken die niet thuis worden gebruikt, cadeau worden gegeven aan familie, vrienden, buren, etc. Hierdoor willen wij onze medewerkers en onze bouwpartners bewust veilig maken.

“Veiligheid begint bij jezelf, wanneer jij ‘s ochtends je sokken aantrekt. Het gaat erom dat onze sokken zich als een ‘lopend’ vuurtje verspreiden en iedereen bewust nadenkt over veilig werken.”

In dit kader gaan wij ons ook als organisatie ISO 45001 (managementsysteem voor gezond en veilig werken) certificeren. Daarmee maken wij aantoonbaar dat wij systematisch werken aan de arbeidsomstandigheden en dus de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. In april verwachten wij ISO 45001 gecertificeerd te zijn.

BOUWEN OP KARAKTER
betrouwbaar, betrokken en gedreven

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven