• header-over-ons.jpg

« Terug

Aannemer De Vries en Verburg bouwt aan Hyde Park

Bouwterrein+Hyde+Park.jpg13 nov

Kensington is het eerste blok van Hyde Park dat wordt gebouwd en aannemer De Vries en Verburg voert dit uit. Inmiddels zijn de voorbereidende werkzaamheden in volle gang. Projectleider Ronald van Klaren: “Het bouwen van Kensington is een prachtige start van de werkzaamheden in en aan Hyde Park. We zijn ons er van bewust dat de werkzaamheden hinder opleveren voor de omgeving. Samen met het omgevingsmanagement van Hyde Park proberen we dit uiteraard zoveel mogelijk te beperken.”

In het verleden hebben De Vries en Verburg en ontwikkelaar Snippe al goed samengewerkt bij grote projecten, zoals Holland Park in Diemen. “We weten dus goed wat we aan elkaar hebben en zorgen er samen voor dat de omgeving goed geïnformeerd wordt van de werkzaamheden”, zegt Ronald. “Dat sluit ook aan bij onze missie, namelijk niet de grootste, maar wel de best gewaardeerde en meest voortvarende en duurzame partner in ontwikkelen en bouwen zijn. Dat willen we ook zijn voor Hyde Park en de omgeving”

De Vries en Verburg
De Vries en Verburg is in 1986 opgericht door Luchines de Vries en Jan Verburg en sindsdien uitgegroeid naar een ontwikkelende aannemer met 200 medewerkers. Ze leveren geen stenen, maar bieden antwoorden op huisvestingsvraagstukken van hun klanten. Actuele en aansprekende projecten naast Hyde Park zijn: Transformatie hoofdkantoor Shell in Den Haag, Kantoor- en laboratoriumgebouw BioPartner Center 5 in het Bio Science Park Leiden, Amsterdam International Community School (AICS) in Amsterdam en 141 woningen Dedemsvaartweg (WOM) in Den Haag.

Verder moet ondernemerschap hand in hand gaan met maatschappelijke betrokkenheid. Hierbij mogen bedrijven het armoedeprobleem niet naast zich neerleggen. Daarom ondersteunt De Vries en Verburg de charitatieve projecten van Verburg Charity Foundation en projecten van lokale (charitatieve) instellingen.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven