• header-over-ons.jpg

« Terug

Yes, Aquapelle is geopend!

PHOTO-2020-09-02-07-14-31.jpg03 sep

IJSSEL EN LEKSTREEK - Capelle aan den IJssel heeft een nieuw sportcomplex. Op dinsdag 1 september is Aquapelle geopend. Een mooi nieuw modern gebouw met sporthal, zwembad en horeca.

“De sporthal bestaat uit vier delen die afgescheiden kunnen worden. Ook scholen komen hier sporten. Aan de ene kant komt het basisonderwijs binnen en aan de andere kant het voortgezet onderwijs. Ook verenigingen maken er gebruik van. Hoofdgebruiker is Badmintonclub Schollevaar. Beneden zijn kleedruimtes. De tribune is in z’n geheel of in gedeeltes te gebruiken. Het horecagedeelte heeft een functie voor het hele complex en zal een ontmoetingsplek voor Capellenaren zijn. Wij willen in het Capelse een mooie rol gaan vervullen”, vertelt Myléne Herfst van Sportief Capelle.

“Het zwembad bestaat uit twee delen; een wedstrijdbad en een doelgroepenbad. Het wedstrijd bad wordt voornamelijk gebruikt voor banenzwemmen. De half beweegbare bodem in het wedstrijdbad kan omhoog, dus dit bad kan ook voor de zwemlessen worden gebruikt. Het doelgroepen bad wordt voornamelijk voor zwemlessen gebruikt. Maar in de toekomst willen we hier ook zwemmen voor mensen met een beperking, auquasporten en zwangerschapszwemmen organiseren. Corona maakt het ook niet gemakkelijk natuurlijk. De mensen moeten ook reserveren als zij zwemactiviteiten willen doen”, besluit Sietske Ott van Sportief Capelle.

Klik hier voor het volledige artikel.

BOUWEN OP KARAKTER
Betrouwbaar, betrokken en gedreven

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven