• header-over-ons.jpg

« Terug

Ruim 20 organisaties kiezen voor leerplatform Studytube

Studytube.png05 aug

EMERCE - In het eerste halfjaar van 2020 hebben ruim twintig organisaties gekozen voor het alles-in-één leerplatform van Studytube. Daarmee krijgen de medewerkers van deze organisaties toegang tot een uitgebreid aanbod van online, klassikale en blended trainingen. Een flink deel (11) van deze nieuwe klanten behoort tot de decentrale overheid. Ook de uitzendbranche (4) en bouw (3) dragen bij aan de stevige klantengroei in de eerste twee kwartalen van dit jaar. 

Nieuwe klanten bij de decentrale (semi)overheid zijn onder andere BEL combinatie (uitvoeringsorganisatie voor gemeenten Blaricum, Eemnes, Laren) en Lankhenkel-Talenter die lokale overheden adviseert en ondersteunt binnen de werkvelden Sociaal Domein, Jeugd, Zorg, Ruimte, Bedrijfsvoering en Wonen.

In de bouwsector werden Vorm Bouw, Coen Hagedoorn Bouwgroep en De Vries en Verburg klant. Met al bestaande opdrachtgevers als VolkerWessels, KWS en Van Wijnen bouwt Studytube gestaag verder aan een stevige positie in de bouw & infra.

Enkele namen van nieuwe klanten in de uitzendbranche zijn Ormit (traineeships) en Cinop (strategisch advies bij complexe vraagstukken rond onderwijs en arbeidsmarkt). Studytube was al sterk aanwezig in de flexmarkt met klanten als Adecco, Manpower en Pay for People.

Intermax, Central Point, REBS (Real Estate Business School) en KSS wij zijn JONG (maatschappelijk ondernemer in het sociaal domein) zijn tot slot nog enkele van de organisaties die voorgaande halfjaar voor Studytube hebben gekozen. Op dit moment maken meer dan 200 organisaties met in totaal zo’n 500.000 medewerkers gebruik van Studytube.

Je eigen online academy

Om leren in organisaties te faciliteren, biedt Studytube bedrijven het meest complete leerplatform om opleidingen te vinden, boeken, managen én te volgen. Organisaties kunnen via Studytube een eigen online academy maken. Daarin ontsluiten ze externe trainingen (zowel offline als online) voor hun medewerkers op een gebruiksvriendelijke manier. Op het platform kunnen ook eigen trainingen worden samengesteld. Doordat het platform de ontwikkeling van medewerkers in kaart brengt, wordt het inzichtelijk of medewerkers bijvoorbeeld de juiste trainingen volgen of verplichte certificaten hebben behaald.

Studytube functioneert ook als een opleidingsintermediair en biedt een inspiratievolle zoek- en boekomgeving voor (online) trainingen en ander leeraanbod. Studytube heeft het volledige inkoopproces bij ruim 1.000 opleiders geautomatiseerd. Zo bespaart het platform organisaties veel tijd die normaliter gaat zitten in het zoeken, boeken, coördineren, factureren en evalueren van trainingen en opleidingen. Bovendien kunnen organisaties niet alleen precies het juiste leeraanbod vinden, maar ook voor een betere prijs aanschaffen: Studytube realiseert namelijk inkoopkortingen bij de aangesloten aanbieders van leercontent, zoals LOI, NIMA of De Baak.

Klik hier voor het volledige artikel.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven