• header-over-ons.jpg

« Terug

Bouwteamovereenkomst Hyde Park Hoofddorp getekend

1HydePark.jpg19 jun

PropertyNL - 233 luxueuze appartementen in verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes. Opvallende architectuur en een fraaie binnentuin. Dat zijn een paar van de bijzondere kenmerken van bouwblok Kensington van Hyde Park in Hoofddorp. De realisatie gaat nu snel: Hyde Park heeft met De Vries en Verburg Bouw een bouwteamovereenkomst getekend. De verkoop van de appartementen start direct na de zomer, eind dit jaar start de bouw.

Hyde Park komt op de plaats van het voormalige kantorenpark Beukenhorst-West. Over enkele jaren vormt dit de plek waar circa 3.800 woningen samen met een breed palet aan voorzieningen een levendige stadswijk vormen. De wijk speelt in op de grote behoefte woningen in de Haarlemmermeer. Op dit moment zijn er al meer dan 8.500 geïnteresseerden voor de nieuwste stadswijk in de Metropoolregio Amsterdam, een groot deel is daarvan afkomstig uit de Haarlemmermeer. Hyde Park is een initiatief van Snippe Projecten en IC Netherlands. Het stedenbouwkundig plan voor de nieuwe wijk is van Winy Maas van MVRDV.

Optimale lichtinval
Kensington is ontworpen door Barcode Architects uit Rotterdam. Hun ontwerp omvat verschillende bouwdelen, die veelal trapvormig zijn opgebouwd. Dat zorgt voor een optimale lichttoetreding in de woningen en biedt ruimte voor grote dakterrassen en buitenruimten. Het vormt één van de eerste gebouwen die gerealiseerd gaan worden. De afgelopen dagen is een bouwteamovereenkomst getekend met De Vries en Verburg Bouw uit Stolwijk, een gerenommeerde bouwer van grootschalige woongebouwen. Daarmee kan de daadwerkelijke realisatie van Kensington beginnen. De komende maanden vinden de laatste voorbereidingen plaats voor de bouw zelf, die eind dit jaar start. Direct na de zomervakantie start de verkoop van de appartementen.

Klik hier voor het volledige artikel.

BOUWEN OP KARAKTER!

21 -  - kopie.jpg

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven