• header-over-ons.jpg

« Terug

GEZOCHT: Ervaren Calculator

Calculator website.png02 sep

Op onze afdeling Calculatie werkt een ervaren team dagelijks aan calculaties, ramingen en optimalisaties voor de acquisitie van nieuwe projecten en het proces van ontwikkeling tot uitvoering te ondersteunen.

Ben jij een logisch denkende bouwer? En is inzicht in bouwprocessen voor jou even belangrijk als inzicht in cijfers? Heb je een opleiding (MBO of) HBO Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde afgerond en minimaal 3 jaar ervaring in een bouwbedrijf. Kun je zelfstandig begrotingen, bouwtijd en bouwplaatskosten bepalen en hebben IBIS-TRAD, Excel en Word voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als calculator bij De Vries en Verburg sta je aan de basis van het bouwproject. Je werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeel je verschillende contractstukken, formuleer je bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorg je voor een correcte overdracht van gegevens aan het projectteam. 

Op onze website staan verschillende vacatures, maar wij zijn in het bijzonder op zoek naar een Ervaren Calculator. Dus ben of ken jij de Calculator die wij zoeken? Solliciteer dan direct of breng hem of haar op de hoogte van deze openstaande vacature!

BOUWEN OP KARAKTER

Calculator website 2.jpg

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven