• header-over-ons.jpg

« Terug

Feestelijke handeling coronaproof!

Feestelijke handeling Dedemsvaartweg 5.jpg29 mei

Op 28 mei 2020 heeft De Vries en Verburg samen met WOM DHZW een feestelijke handeling, coronaproof op de bouw verricht:

Het kopen van een huis kun je niet vergelijken met het ‘kopen van een pakje boter’. Betrokkenheid van onze kopers bij het bouwtraject van hun woning, vinden wij daarom van groot belang. Het vieren van een feestelijke handeling is een mooi moment om nieuwe buren te ontmoeten en de bouw te volgen. Maar een bijeenkomst met zo’n 150 personen kan op dit moment helaas niet. Omdat wij toch graag met de kopers en relaties van het project ‘Tre Volte’ aan de Dedemsvaartweg in Den Haag elkaar wilden ontmoeten, hebben wij virtueel de feestelijke handeling gevierd.

Kopers en relaties ontvingen op de dag van de handeling een borrelpakket met daarin heerlijke hapjes en een mousserende wijn, bezorgd. Kopers en relaties konden vervolgens via hun computer of telefoon verbinding maken met een livestream op de bouwplaats. Om 16.00 uur ging de verbinding met de bouwplaats live. Met inachtneming van de coronaregels, waren op de bouwplaats een beperkt aantal personen aanwezig. Een koper van Tre Volte, de wethouder, een bestuurder van WOM en een bestuurder van Vestia hebben een handeling verricht: het metselen van een feestelijke steen met een unieke, gegrafeerde troffel. Deze handeling, met aansluitend een aantal korte speeches, waren voor alle kopers en relaties live vanuit huis te volgen. Na de feestelijke handeling werd het glas geheven. Alle kopers en relaties kwamen op een groot scherm op de bouwplaats in beeld. Op die manier was iedereen er toch ‘live’ bij!

BOUWEN OP KARAKTER

Feestelijke handeling Dedemsvaartweg 2.jpgFeestelijke handeling Dedemsvaartweg 3.jpgFeestelijke handeling Dedemsvaartweg 6.jpgFeestelijke handeling Dedemsvaartweg 4.jpg

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven