• header-over-ons.jpg

« Terug

€ 40.000 VOOR COVID-19 NOODHULP IN MALAWI EN MOZAMBIQUE

COVID - NIEUWS DVV.png16 apr

Ook het werk van Verburg Charity Foundation (VCF) wordt beïnvloed door het coronavirus. Partnerorganisaties in Malawi en Mozambique merken heel direct de impact. De scholen zijn gesloten; seminars zijn afgelast; en er is veel sociale onrust. Met medefinanciering van Wilde Ganzen (50%) wordt € 40.000 beschikbaar gesteld aan een COVID-19 noodhulp programma.

Het coronavirus heeft inmiddels ook het Afrikaanse continent bereikt. In Malawi en Mozambique zijn tot op heden slechts enkele besmettingen geregistreerd, maar de angst groeit snel. Een uitbarsting daar kan vele malen erger zijn dan in andere delen van de wereld. Slechte gezondheidszorg, volle slums en mensen die zich geen thuiswerk kunnen veroorloven, dreigen het virus vrij baan te gaan geven.

Om die reden hebben de partners van Verburg Charity in Malawi en Mozambique de handen ineen geslagen en op voortvarende wijze een adequaat programma ontwikkeld wat is gericht op preventie, bewustwording en noodhulp conform de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Klik hier voor meer informatie over dit programma wat voor 50% wordt medegefinancierd vanuit het coronafonds van de stichting Wilde Ganzen.

U kunt dit programma ondersteunen door uw gift over te maken naar NL07RABO0118565745 t.n.v. Verburg Charity o.v.v. COVID-19 noodhulp.

YOUR SUSTAINABLE PARTNER IN CHARITY

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven