• header-over-ons.jpg

« Terug

Bouw op schema door grote inzet van bouwvakkers

DOOR.PNG08 apr

Wij zijn super trots op onze aannemer De Vries en Verburg en onze andere bouwpartners. Zij leveren grote prestaties in deze moeilijke tijd. De bouwplanning is strak en ook zij moeten werken met 1,5 meter afstand, wat niet altijd even makkelijk is als je een balk moet hijsen. Toch presteren ze het om de planning te halen doordat iedereen zich extra inzet.

De afgelopen weken hebben ze op de vrijdagen én zaterdagen flink doorgewerkt. Afgelopen maandag zijn de bouwers zelfs om drie uur in de ochtend begonnen om de hellingbaan gereed te krijgen. Dit was nodig om op tijd te kunnen starten met fase twee. In fase twee start Viscon met het in hijsen van alle onderdelen van de sorteer- en verpakkingslijnen. Nogmaals complimenten voor de grote prestatie van de bouwpartners en bouwvakkers onder leiding van De Vries en Verburg!

Klik hier voor het volledige artikel.

Als dank voor het harde werken en extra inzet ontvingen alle bouwvakkers een gezond Paaspakket. Een kistje met onze gezonde en heerlijke tomaten, paprika’s, komkommers en aubergines en natuurlijk een paashaas

paaspresentje_bouwers.jpg

BOUWEN OP KARAKTER

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven