• header-over-ons.jpg

« Terug

Aannemingsovereenkomsten IKC’s gemeente Nieuwkoop getekend

Ondertekening IKC.jpg22 jan

GEMEENTE NIEUWKOOP - Op dinsdag 21 januari ondertekende wethouder Bernadette Wolters twee aannemingsovereenkomsten. Eén voor de bouw van het Integraal Kindcentrum (IKC) met sporthal in Ter Aar en één voor de bouw van het IKC Zevenhoven.

Marco Dekker, directeur van aannemingsbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk, zette zijn handtekening onder de overeenkomst voor de bouw van het IKC met sporthal Ter Aar. Peter van der Knaap van de Capelse Streekbouw uit Nieuwerkerk aan den IJssel is verantwoordelijk voor de bouw van het IKC Zevenhoven.   

Wethouder Bernadette Wolters: “Met het tekenen van deze overeenkomsten zetten we een mooie stap richting beide IKC’s. Ik wens de aannemers een voorspoedige bouw en kan niet wachten om de gebouwen te zien verrijzen. De IKC’s krijgen een brede functie voor onze inwoners. Naast opvang en onderwijs is er plek voor andere, passende buurtactiviteiten. In Ter Aar kun je straks in het IKC ook naar de bibliotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin. En natuurlijk sporten in de nieuwe sporthal.”

Klik hier voor het volledige artikel.

BOUWEN OP KARAKTER

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven