• header-over-ons.jpg

« Terug

De bouw gaat beginnen: Verpleeghuis Salem in Ridderkerk

Salem.jpg20 dec

SALEM - WONEN MET ZORG - Na de handtekening van Barth op 27 juni jl. heeft ook bouwkundig aannemer De Vries en Verburg, op 31 oktober jl., een handtekening gezet onder de bouwteamovereenkomst. Dat houdt in dat men een inspanningsverplichting aangaat om de voorbereiding van het project zodanig te doen verlopen dat dit resulteert in een voor de opdrachtgever aanvaardbaar realisatieplan, afgestemd op het ontwerp en uitgewerkt in een bestek met bijbehorende tekeningen.

Na een aantal weken hard rekenen en veelvuldig overleggen, zijn we er met beide bouwteampartners uit! Er ligt inmiddels een sluitende begroting op tafel. De Vries en Verburg en Barth Installatietechniek gaan het nieuwe Salem bouwen. De opdrachten hiertoe zijn vanmorgen officieel verstrekt. Wij zijn ontzettend blij dat er, na vier jaar voorbereiding, nu eindelijk een aanvang kan worden gemaakt met de nieuwbouw.

De Vries en Verburg gaat op 1 februari 2020 beginnen met het inrichten van de bouwplaats. Op 1 maart a.s. wordt daadwerkelijk gestart met de bouw.

De plannen zijn gemaakt. De opdrachten zijn verstrekt. Maar, zo zegt Salomo in Psalm 127: "Zo de HEERE het huis niet bouwt, te vergeefs arbeiden deszelfs bouwlieden daaraan; zo de HEERE de stad niet bewaart, te vergeefs waakt de wachter." Aan Gods zegen is alles gelegen. Laten we daar de komende jaren om bidden.

« Terug

SOCIAL MEDIA

Blijf up-to-date door ons te volgen!

CONTACT

't Vaartland 8
2821 LH  Stolwijk

Tel: 0182-341741
E-mail: info@devriesverburg.nl

Scroll naar boven